Horoskop: Kaj vam pomeni valentinovo?

Prihaja valentinovo, praznik vseh zaljubljenih. Kako ta dan doživljajo pripadniki posameznih zodiakalnih znamenj? Nekateri se ga veselijo, drugi nanj preprosto pozabijo, tretjim se zdi brezzvezen, četrti pa ta dan izkoristijo za praznovanje s svojo ljubljeno osebo in zraven neskončno uživajo! Kam pa spada vaše znamenje?

Horoskop: Kaj vam pomeni valentinovo? (foto: pexels) pexels
12. 2. 2021

Oven

Oven obožuje strast in dogajanje, samoumevno mu je, da je ljubljen in spoštovan, sam pa valentinovemu ne daje prevelikega poudarka, saj zagovarja mnenje, da je vsak dan primeren za ljubezen, ne samo valentinovo.

Predlog za valentinovo: orientalska večerja

Bik

Bik velikokrat razmišlja o obdarovanju že tedne prej, saj je zanj pomembno, da bo pripravljen ter da svoje ljube osebe ne bo razočaral. Če njegov trud ni opažen in pohvaljen, je lahko hitro zelo užaljen in takrat pozabi na spontanost v odnosu. Nima velikih potreb po javnem razkazovanju ljubezni, rad pa hedonistično uživa s partnerjem.

Predlog za valentinovo: večerja in nato kakšna odlična komedija

Dvojčka

Dvojček je običajno zadosten sam sebi in ne potrebuje večkratnega pretiranega izkazovanja ljubezni, ni obremenjen z darili, niti z pretirano osladnostjo, zato s presenečenji nikar ne pretiravajte. 

Predlog za valentinovo: nekaj preprostega, morda peka pice doma

Rak

Raku ljubezen ogromno pomeni in zanjo se je pripravljen tudi žrtvovati. Če v razmerju ni vse tako, kot mora biti, bo želel pred valentinovim zadeve rešiti in se o njih pogovoriti. Rak bo pričakoval kakšno presenečenje, nežnost ter romantiko.

Predlog za valentinovo: ogled zabavnega filma v objemu 

Lev

Temperamentni levi imajo radi velike in ekstravagantne dogodke, zato je valentinovo zanje idealna priložnost, da pokažejo svojo naklonjenost in jo seveda tudi prejmejo. Njihov partner se lahko znajde v težavah, če navzven ne pokaže dovolj jasno, kako zelo obožuje svojega leva ali levinjo.

Predlog za valentinovo: večer preživita v svoji spalnici 

Devica

Device za valentinovo pričakujejo romantiko, ker se tako spodobi, ne ker bi bile same po naravi romantične, saj so bolj praktične. Rade imajo konkretna darila. Torej naj valentinovo z njimi ne bo brez darila, ker to preprosto sodi zraven. Zraven ne pozabite na prijetno sporočilce.

Predlog za valentinovo: ujemite primeren trenutek in predlagajte nekaj nenavadnega

Tehtnica

Tehtnice imajo rade vsako priložnost, ki jim omogoči, da se lepo oblečejo in uredijo. Če jim tega ne boste dali, jih boste malce razočarali. Priredite jim romantičen večer in jim povejte, da se lahko uredijo! 

Predlog za valentinovo: rože in kopel po večerji 

Škorpijon

Za najbolj strastne pripadnike zodiaka je dan zaljubljenih priložnost za še boljšo spolnost. Domišljija in noč, posvečena ljubljeni osebi, je zanje vrhunec dneva zaljubljenih. Ne pričakujejo dragih daril, bolj bi jih razveselil preizkus novega položaja v postelji ali pa strastne besede, s katerimi jih boste prepričali prej kot z romantiko.

Predlog za valentinovo: pričarajte vročo noč, ki je še škorpijon še dolgo ne bo pozabil

Strelec

Strelec je svobodna duša, ki na valentinovo gleda kot na simbol ljubezni. Obožuje presenečenja, predvsem če gre za nekaj, česar še niso poskusili. Z njimi ne bo dolgčas, zato vam bo valentinovo v njihovi družbi, tudi če ostaneta doma, še dolgo ostalo v lepem spominu.

Predlog za valentinovo: nikamor ni treba hoditi, saj bo dovolj, če se ji(mu) boste popolnoma posvetili

Kozorog

Čeprav so kozorogi značilni po hladnosti in tem, da niso najbolj čustveni, je zanje valentinovo poseben praznik, ko se lahko na ljubezenskem področju malo bolj prepustijo, brez svojih osebnih zadržkov. Tudi v spolnosti jih bo tokrat lažje prepričati za nekaj, česar še nista počela, pa si do zdaj niste upali predlagati.

Predlog za valentinovo: kuhanje večerje in morda ples

Vodnar

Vodnarju ljubezen in pripadnost sicer veliko pomenita, vendar dan zaljubljencev zanj ne pomenita posebnega dne, saj je prepričan, da ljubljeni osebi vsak dan daje dovolj ljubezni in pozornosti. Če se že odločite za presenečenje, naj ne bo tradicionalno, raje nekaj drugačnega.

Predlog za valentinovo: naj bo tokrat vaša ideja bolj inovativna in obarvana z adrenalinom

Ribi

Ribicam so čustva na prvem mestu, prav tako občutek biti ljubljen, zato je valentinovo njihov praznik, saj bodo končno deležne več nežnosti in romantike, po kateri ves čas hrepenijo, kar pa druga znamenja težko razumejo, še težje pa temu sledijo, zato jo presenetite vsaj na Valentinov večer.

Predlog za valentinovo: večerja ob soju sveč in nežni, romantični glasbi

Poglejte si še: