Horoskop: S katerim znamenjem je najmanj težav v odnosih?

30. 9. 2021
Deli
Horoskop: S katerim znamenjem je najmanj težav v odnosih? (foto: pexels)
pexels

Da boste vsaj približno vedeli, kaj lahko v določenem odnosu pričakujete, smo razvrstili znamenja od najbolj "zakompliciranega", do tistih, ki so zelo prilagodljivi partnerji.

1. Devica

Device so najbolj samozadostne in večinoma tudi najbolj zakomplicirane. V razmerjih delujejo zelo analitično in želijo vedno imeti nadzor. Devica, tako moški kot tudi ženska zelo težko zaupata. Težko se prilagajajo, spontanost jim je tuja.

2. Škorpijon

Škorpijoni so močni in pogumni posamezniki, ki pa v razmerju večkrat ne vedo, kaj hočejo. Nihajo med vročim in hladnim, zato jih je težko prebrati in jim slediti. Škorpijon je izredno močan partner, morda na trenutke egoističen oz. preveč prepričan vase, da bi se lahko v odnosih prilagodil ljubljeni osebi. 

3. Vodnar

Vodnarji so posamezniki, ki imajo vedno svoj prav, oni so najboljši, najbolj ambiciozni in seveda tudi najbolj neprilagodljivi, ko govorimo o ljubezenskih razmerjih. Vodnarja je zelo težko prebrati, še težje je ustreči njegovim visokim merilom, saj on ohranja razdaljo. Vodnar potrebuje nekoga, ki ga ves čas spodbuja, ko se spodbuda konča, postane vodnar zelo zahteven partner.

4. Dvojčka

Dvojčke označujemo za neodločne in površinske, kar pomeni, da niso najbolj enostavni partnerji. Čeprav so do neke mere s svojim neprestanim govorjenjem simpatični, vse to počasi postaja za ljubljeno osebo zelo naporno. V odnosu z njimi ni enostavno tudi zato, ker so večinoma neodgovorni in zelo površni.

5. Kozorog

Čeprav kozorogi predstavljajo mešanico praktičnosti, učinkovitosti in trdega dela, so kot partnerji zelo nedostopni in težavni. V ljubezni se nihče ne želi počutiti kot da je v poslovnem odnosu in prav to kozorog večkrat počne. Ves čas tehta prednosti in slabosti ljubljene osebe, prav tako se težko spontano poda skupnim dogodivščinam naproti.

6. Strelec

Strelca je zelo težko ujeti, impulzivno in optimistično se odziva na vse, kar se dogaja okoli njega, tudi v ljubezenskem razmerju. So zelo vznemirljivi partnerji in ob njih ne bo nikoli dolgčas. Vendar je žal skoraj nemogoče doseči, da bi se umirili. Nenehno preganjajo sebe in partnerja, skačejo iz ene teme v drugo, sedaj so tukaj, malce kasneje so že drugje.

7. Lev

Lev je zelo dinamičen in privlačen, kar je lahko njegovi ljubljeni osebi večkrat trn v peti. Neverjetno neodvisen, samozavesten in prepričan vase je lev oseba, ki potrebuje morje komplimentov in želi ves čas imeti glavno vlogo. Lev naredi razmerje bolj vznemirljivo in privlačno, vendar zna v trenutku tudi vse porušiti.

8. Oven

Oven, aktiven, vznemirljiv in strasten, mora biti za partnerja središče sveta. Ko so ovni močno zaljubljeni dajejo večji poudarek svojim partnerjem in se trudijo po svojih najboljših močeh. To je njihova prednost, da v partnerskih odnosih niti niso tako težavni, kot se zdi na prvi pogled. Zahtevajo iskrenost, če le te ni, hitro zapustijo prizorišče.

9. Bik

Težko najdemo koga, ki bi bil bolj zvest in stabilen partner od bika. Ko bik ljubi, se je pripravljen žrtvovati. Popolnoma predan in spoštljiv je odlična izbira, če želite resno razmerje. Bik ne pušča ničesar nedorečenega, z njim je vse dostopno, včasih morda celo preveč. Ker pa je sam tako zelo zvest, pričakuje to tudi od ljubljene osebe.

10. Tehtnica

Tehtnica je oseba, ki si najbolj želi, da bi bilo njeno razmerje srečno in umirjeno. Ljubezen ji ogromno pomeni, zato se je v odnosu sposobna tudi prilagoditi in narediti več za ljubljeno osebo kot ostali. Tehtnice je enostavno ljubiti, ker pokažejo ljubezen, so iskreni, nežni in se vedno želijo izogniti vsakemu konfliktu.

11. Rak

Raki so ljudje, ki ljubijo brezpogojno, zanje je ljubezen sveta. Oni odpuščajo in vedno povedo, česa si želijo v ljubezni - predvsem veliko pozornosti in nežnosti. Rak je partner, ob katerem se boste počutili varno in zaželeno.

12. Ribi

Ribice so znane po tem, da so zaljubljene v ljubezen. Imajo največje ljubeče, ter hkrati krvaveče srce zodiaka. Delujejo globoko, nimajo težav z ljudmi, ki jih imajo radi. Za osebo, ki jo ljubijo, so pripravljeni iti na konec sveta. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: