Kaj lahko naredite v letu 2023, da izboljšate svoje mentalno zdravje? (glede na astrološko znamenje)

To je stvar, za katero lahko poskrbite v letošnjem letu in z njo pozitivno vplivate na svoje počutje ter mentalno zdravje.

Kaj lahko naredite v letu 2023, da izboljšate svoje mentalno zdravje? (glede na astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 1. 2023

Oven

Upočasnite se. Vzemite si čas, da zadihate in se sprostite. Pomembno je, da si vsake toliko vzamete čas zase in si napolnite baterije.

Bik

Očistite in preuredite svoj dom. Znebite se vse odvečne navlake, ki se v vašem domu nalaga že leta. Naredite prostor za prihod novih, boljših stvari.

Dvojčka

Pojdite na terapijo. Opogumite se in naredite ta prvi korak, ki vam bo spremenil življenje na bolje.

Rak

Prosite za pomoč, ko jo potrebujete. Ves čas skrbite za ljudi okoli sebe - naj vas ne bo strah kdaj za spremembo zamenjati vlog.

Lev

Privoščite si detoks od družabnih omrežji. V tem času se posvetite sebi in svojim željam, namesto da bi se primerjali z dosežki drugih.

Devica

V svojem življenju naredite prostor za nepopolnost. Ni vam treba biti v vsem najboljši. Pomembno je le, da ste dovolj dobri - zase.

Tehtnica

Vsake toliko postavite tudi sebe na prvo mesto. To ne pomeni, da ste sebični. Najprej morate poskrbeti zase, da se lahko napolnite z energijo, ki jo nato raznašate v svet.

Škorpijon

Spregovorite o svojih čustvih. Zaupajte tistim ljudem, ki vas v življenju podpirajo. Dovolite si biti ranljivi.

Strelec

Poskrbite za boljši spanec, saj ta močno vpliva na počutje čez dan. Pred spanjem se izogibajte telefonom in ostalim napravam, ki lahko vplivajo na kvaliteto vašega spanca, lahko pa si ustvarite tudi majhen večerni ritual, ki vam bo pomagal zaspati.

Kozorog

Ne rinite z glavo skozi zid in si privoščite dopust. Za nekaj časa odklopite svojo glavo od dela. Res si zaslužite oddih.

Vodnar

Sodelujte v prostovoljnem delu za namen, ki vam je pomemben. Občutite povezanost in moč skupnosti, ki lahko ustvarja boljši svet.

Ribi

Zavedajte se svojih želja in potreb ter se naučite postaviti trdne meje ljudem, ki jih imate radi. 

Vir: Collective.world