Kaj sta po horoskopu Robert Golob in Tina Gaber ter kako se ti znamenji ujameta v razmerju?

Kako se Tina Gaber in Robert Golob ujemata iz vidika astrologije?

Kaj sta po horoskopu Robert Golob in Tina Gaber ter kako se ti znamenji ujameta v razmerju? (foto: Borut Živulovič/BOBO) Borut Živulovič/BOBO
10. 2. 2023

Pred tedni so začele krožiti govorice, da je naš predsednik vlade v razmerju s Tino Gaber. Zaljubljenca sta govorice potrdila na predvečer kulturnega praznika, ko sta se skupaj pojavila na državni proslavi.

Robert Golob je rojen 23. januarja, kar pomeni, da je po zahodni astrologiji vodnar, medtem ko je njegova izbranka rojena v znamenju bika. Kako se ti dve znamenji ujemata?

Lastnosti vodnarja

Dinamični vodnarji obožujejo spremembe. Veljajo za zelo ustvarjalne in sodijo med tiste ljudi, ki razmišljajo izven okvirjev. So izjemno dojemljivi, družabni, podjetni in iznajdljivi. Obenem radi pomagajo ljudem in so pogosto aktivni na humanitarnih področjih.

Lastnosti bika

Stabilni biki pa so po drugi strani večji ljubitelji rutine. Obenem so zelo zagnani in strastni, zaradi česar so lahko zelo uspešni na kariernem področju. V odnosih so zvesti in zanesljivi, zaradi česar so dobri prijatelji in partnerji. Veliko jim pomeni tudi udobje in radi imajo razkošje.

Kako se bik in vodnar ujemata?

Bik in vodnar sta si med seboj precej različna in vsak od njiju ima svoj pristop do življenja.

Vodnar ima zaradi svoje ljubezni do svobode lahko nekaj težav pri zvezah nasploh, medtem ko bik v odnosu išče zanesljivost. Zaupanje lahko zgradita le tako, da obe znamenji opustita svoje strahove in odpreta srce.

Bik ima rad materialno razkošje, medtem ko vodnar raje izbira dragocenosti na intelektualni ravni. Bik si bo zaželel razvajanja in udobja, medtem ko bo vodnar najbolj užival v nenavadnih dogodivščinah in nabiranju novega znanja. 

A ravno ta razlika obema omogoča, da se veliko naučita drug od drugega in razširita svoje obzorje.

Obe znamenji imata lahko težave pri prilagajanju. Bik je že sam po sebi zelo trmast in ne mara odstopati od svojega mnenja, vodnar pa ima pri prilagajanju lahko občutek, da ga partner omejuje. Pomembno je, da obe znamenji nekoliko popustita, se odprto pogovorita in poiščeta skupno rešitev.

Kljub razlikam si bik in vodnar lahko veliko ponudita; bik bo vodnarju nudil stabilen, varen prostor, medtem ko bo vodnar bika spodbujal, da stopi iz cone udobja in se odpre novim izkušnjam.

Z odprto komunikacijo, razumevanjem in ljubeznijo, lahko ta kombinacija postane nepremagljiva dvojica.