Kako se ŠKORPIJON ujema z drugimi nebesnimi znamenji?

Preverite, kako se škorpijon ujame z drugimi nebesnimi znamenji v različnih odnosih.

Kako se ŠKORPIJON ujema z drugimi nebesnimi znamenji? (foto: profimedia) profimedia
29. 4. 2022

Oven

Kakor oven, je tudi škorpijon energičen, vztrajen in strasten. Obe znamenji sta neustrašni, a sta obe tudi temperamentni, zato lahko hitro pride do prepira. Na prijateljski ravni se oven in škorpijon v splošnem dobro ujemata, v romantičnem razmerju pa se lahko zgodi, da bo škorpijon pogrešal globoko, intimno vez, oven pa si bo želel več igrivosti in spontanosti.

Bik

Škorpijon in bik sta oba izjemno strastna, zato je njuno razmerje zelo vroče. Prav tako obe znamenji zelo cenita zvestobo in iskrenost. Medtem ko je bik bolj stabilen, je škorpijon zasanjan in ob sprejemanju ter pripravljenosti na učenje se ti znamenji lahko odlično dopolnjujeta.

Dvojčka

Ena najbolj nenavadnih kombinacij. Dvojčki so zelo spontani, razigrani, družabni in svobodni, medtem ko škorpijoni iščejo globoke vezi v ožjem krogu ljudi. Obe znamenji imata lahko težave pri izražanju čustev, zato med njima pogosto pride do šumov v komunikaciji, a hkrati se lahko tudi izjemno dopolnjujeta. 

Rak

Obe znamenji sta zelo čustveni in globoki, zato se super ujameta. Rak in škorpijon imata lahko že ob prvem srečanju globoke debate, zaradi katerih bosta stkala prav posebno vez.

Lev

Odnos med škorpijonom in levom je pogosto intenziven ali celo dramatičen. Obe znamenji sta odločni, močni in vztrajni, kar je super, dokler nimata različnih mnenj. Prav tako je škorpijon lahko precej posesiven, kar moti samosvojega leva. 

Devica

Škorpijon in devica sta oba premišljena, zvesta in globoka. Super se ujameta tako v romantičnem, kakor tudi v poslovnem odnosu - ambiciozen škorpijon in natančna devica lahko skupaj dosežeta nemogoče.

Tehtnica

Škorpijoni radi načrtujejo, medtem ko tehtnice raje živijo v trenutku. Obema pa je pomembno zaupanje in intimnost, zaradi česar imata ob sprejemanju razlik lahko zelo dober in stabilen odnos.

Škorpijon

Med dvema škorpijonoma nastane izjemno strastna vez. Težava nastane, če si bosta oba želela imeti kontrolo ali manipulirati drug z drugim. Pomembno je, da vsak od njiju občasno pogoltne svoj ponos in se prilagodi drugemu.

Strelec

Strelec je izjemno družaben, medtem ko se škorpijon raje drži zase. Poleg tega bo strelca hitro odbila morebitna posesivnost škorpijona. Vseeno pa sta obe znamenji radovedni in lahko skupaj uživata na številnih dogodivščinah.

Kozorog

Obe znamenji imata radi moč in kontrolo. Prav tako sta tako škorpijon, kakor tudi kozorog izjemno ambiciozna in delovna. Skupaj lahko dosegata izjemne cilje, a pomembno je, da si znata prisluhniti in sprejeti drugo mnenje.

Vodnar

Vodnar si želi sproščenih odnosov, medtem ko škorpijon išče globoke vezi. Drug od drugega se lahko veliko naučita, v kolikor sta si pripravljena prisluhniti. Obe znamenji sta zelo vztrajni in imata lahko težave s prilagajanjem, zato je pomembno, da sta pripravljeni kdaj popustiti.

Ribi

Tako ribi, kakor tudi škorpijon imata rada globino in spiritualnost. Z veseljem bosta imela pogovore, ki trajajo tudi več ur in spodbujajo k razmišljanju ter rasti. Obe znamenji sta čustveni, a se riba lahko ustraši škorpijonove intenzivnosti. Po drugi strani pa lahko škorpijona jezi umirjenost ribe. Skupaj se lahko odlično dopolnjujeta, a je potrebno sprejemanje.