Kako spraviti ob živce posamezno astrološko znamenje?

Kaj je tisto, kar določeno znamenje najbolj razjezi? 

Kako spraviti ob živce posamezno astrološko znamenje? (foto: pexels) pexels
31. 7. 2021

Oven: Reči jim naj se umirijo, podcenjevati jih, jim ukazovati, jih nadzirati ali jim dati občutek, da niso pomembni.

Bik: Jim tečnariti, se pritoževati, jih ne spoštovati, se jim ne zahvaliti, jim pozabiti kaj vrniti, pričakovati, da bodo spremenili svoj urnik zaradi vas, pričakovati, da bodo hiteli... ali jim ukrasti hrano.

Dvojček: Jih ignorirati, se ne zmeniti za to, kaj govorijo, biti nezainteresirani, jim ne dovoliti, da povedo svojo plat, biti dolgočasen, se umakniti stran. 

Rak: Biti neobčutljiv, jih ignorirati s tišino, jih zavrniti, jim groziti, jih kritizirati, jim vzbujati občutke negotovosti. 

Lev: Jim lagati, jih vzeti za samoumevne, govoriti za njihovim hrbtom, jih osramotiti, nespoštovati njihovo avtoriteto, jih ne občudovati. 

Devica: Dotikati se njihovih stvari ali jih premikati po svoje, jih zmotiti pri delu, jih ne ceniti, jim dajati nasvete, za katere niso prosili ali se vtikati v njihove osebne stvari.

Tehtnica: Izvajati pritisk, da se odločijo, biti nespoštljiv, jih soditi na podlagi predsodkov in stereotipov, biti krivičen, jim dati občutek manjvrednosti, jim ne dati prostora za izražanje. 

Škorpijon: Jim dati občutek, da so druga "violina", dati jim razloge za nezaupanje, neupoštevati njihove ideje, jih obsojati zaradi njihovih temnih plati, jih provocirati. 

Strelec: Zapraviti drugo možnost, ki so vam jo dali, biti nesramni do njih, jih izkoristiti, vdirati v njihovo zasebnost, biti sebičen. 

Kozorog: Jim dati občutek, da niso zaželjeni, da njihovi občutki niso pomemembni, jih žaliti, jim dati občutek manjvrednosti, ne spoštovati njihovega reda in urnika. 

Vodnar: Jih izzivati z nepotrebnimi žaljivimi izjavami, jim ne dovoliti, da delajo po svoje, jim ne dati prostor za dihanje, jih poskušati spremeniti, jih prepričevati v neumnosti, v katere ne vrjamejo oz. so neinteligentne. 

Ribi: Ne upoštevati njihovih čustev, jim dati občutek, da njihovi občutki niso pomembni, jim dati občutek osamljenosti, biti neavtentičen, jim reči naj odrastejo, manipulirati z njimi. 

Vir: TheMindsJournal

Poglejte si še: 4 znamenja, ki potrebujejo največ pozornosti v odnosih

in 4 znamenja, ki so sprva najbolj zadržana in zaprta