Kako veste, da se je v vas zaljubil bik, devica ali kozorog?

Vsako astrološko znamenje se obnaša nekoliko drugače, ko se zaljubi. Poglejmo si, kako to prepoznati pri zemeljskih znamenjih.

Kako veste, da se je v vas zaljubil bik, devica ali kozorog? (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2022

Bik

Ko se biki zaljubijo, bodo vedno odlično poskrbeli za vas v smislu postrežbe hrane, pijače in zabave, vendar bodo pri izražanju svojih čustev precej zadržani. Najprej vas bodo želeli preizkusiti, preden se bodo odločili, da vam lahko zaupajo. Namesto izražanja čustev bodo v vašo romanco vnesli posebne stvari, poskusili vas bodo osvojiti na vse druge načine, preden vam bodo končno izrazili, kaj v resnici čutijo do vas.

Devica

Device se pretvarjajo, da so mirne in brezbrižne, a so, ko se zaljubijo, pod svojim površjem precej zastrašene. Težko je razbrati njihova resnična čustva, vendar ko ljubijo, ljubijo zelo intenzivno. Nikoli ne boste zares vedeli, kako se device počutijo o vas, ker tega ne bodo razkrile v svojem vedenju. Če vas njihovo obnašanje mede, je najbolje, da jih neposredno vprašate – čeprav se pretvarjajo, da so brezbrižne, vseeno veliko razmišljajo o tem.

Kozorog

Kozorogi že načrtujejo prihodnost. Radi si prizadevajo za nekaj, kar si želijo v življenju, prav tako pa imajo radi tudi gotovost, ki jo to načrtovanje prinaša. Nimajo časa za stvari, ki ne vodijo nikamor. Svoja življenja jemljejo prevej resno in cvetijo takrat, ko verjamejo, da si prizadevajo za razvoj vseživljenjske povezave ali vsaj zdravega, uspešnega partnerstva. Zato boste pri kozorogu hitro vedeli, kje stojite.

Povzeto po: thoughtcatalog.com