Kako veste, da se je v vas zaljubil oven, lev ali strelec?

5. 10. 2022
Deli
Kako veste, da se je v vas zaljubil oven, lev ali strelec? (foto: Profimedia)
Profimedia

Vsako astrološko znamenje se obnaša nekoliko drugače, ko se zaljubi. Poglejmo si, kako to prepoznati pri ognjenih znamenjih.

Oven

Ovni bodo najprej želeli postati vaši najboljši prijatelji in se šele nato premaknili naprej. Ko ste ob njih, bodo postali zelo navdušeni in polni energije. Postavljali vam bodo na tone vprašanj. Z vami bodo imeli veliko telesnega stika in jih ne bo strah narediti prvega koraka. Ko se ovni zaljubijo, bodo zelo skrbni in pozorni, vendar tudi zelo intenzivni. Njihovo celotno pozornost bodo usmerili v vas.

Lev

Levi so že po naravi nekoliko teritorialni. Imajo (brez olepševanja) velik ego, in ko jim za nekoga postane resnično mar, ga ponavadi želijo imeti samo zase. Ko se levi zaljubijo, postanejo bolj karizmatični kot kadarkoli, da bi s tem očarali svojega (potencialnega) partnerja in zajeli čim več njegove pozornosti. S to osebo pa bodo želeli deliti tudi čim večji del svojega življenja, ki ga tako obožujejo.

Strelec

Z vami si želijo pustolovščine. Zaljubljeni strelci si bodo želeli vikend izlete, odkrivanje novih krajev, pripovedovali vam bodo šale in se zabavali. Ljubezen vidijo kot izjemno priložnost, da izkusijo še več veselja v svojem življenju – in s tem želijo začeti čim prej. Ob sebi potrebujejo partnerje, ki jim vračajo podobno energijo in se znajo sprostiti ter uživati v avanturi. Več stvari, kot bodo želeli početi z vami, bolj jih zanimate.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Pomembni astrološki dogodki v OKTOBRU (prihaja SONČEV MRK)