Prihaja POLNA LUNA v OVNU in prinaša ognjeno energijo!

V nedeljo, 9. oktobra, ob 22.55 nastopi polna luna v znamenju ovna. Poglejmo si, kaj nam prinaša. 

 
Prihaja POLNA LUNA v OVNU in prinaša ognjeno energijo! (foto: profimedia) profimedia
5. 10. 2022

Ovnova polna luna prinaša zdravljenje. Toda to zdravljenje ne pride v lepo zapakiranem paketu z mašnico. Lahko pride na način, da dosežete tisto točko, ko vam ne preostane nič drugega, kot da se predate. 

Doseganje točke predaje prihaja iz nestanovitne, ognjene energije okoli te polne lune. To je vrsta energije, ki nas lahko pripelje na konec svojih meja. Na tej točki preprosto ne moremo nadaljevati tako, kot smo bili navajeni dosedaj.

Čeprav je ta točka zahtevna, je hkrati v tem času na voljo zdravilna magija predaje in veliko te magije prihaja iz asteroida Kiron, ki združuje moči s to polno luno.

Ko se predamo življenju, to povzroči sprejemanje, opuščanje, odpuščanje in nas odpre novim možnostim. 

Kiron ali Chiron je znan kot ranjeni zdravilec, ker se je naučil najti moč, modrost in darove, ki lahko izvirajo iz njegovih ran. Sprejel je, da so nekatere rane pregloboke, da bi ga kdaj čisto zacelile. Sprejel je tudi, da so nekatere rane morda zapisane v zvezdah. Namesto tega je vzel te rane in jih uporabil kot gorivo za lastno prebujenje.

Kiron nas tako uči, da čeprav imamo rane, smo morda zlomljeni, žalostni, depresivni ali bolni, lahko še vedno živimo lepo in vredno življenje.

V času oktobrske polne lune bo Kiron okrepil ognjeno energijo, ki jo morda čutimo, in morda tudi priklical stvari iz preteklosti, ki jih je treba rešiti.

Povečana potreba po gibanju

Kadarkoli imamo tako močno ognjeno energijo, jo moramo usmeriti v gibanje. Ne moremo kar ostati na istem mestu, moramo se premikati.

V teh dneh se lahko to kaže kot potreba po plesu, telovadbi ali teku. Lahko se kaže tudi kot preprosto potreba po koraku v katero koli smer, da spremenimo ali razvijemo nekaj v svojem življenju. In ta korak ni le metaforičen, je dobeseden in nameren korak za preusmeritev energije v vašem življenju. Ni nujno, da je velik, že majhen korak šteje.

Kaj pa odnosi? 

Venera, planet ljubezni in odnosov, je prav tako zelo aktivna pod to polno luno, zato lahko zelo dobro vidimo, da veliko te ognjene zdravilne energije sprožijo prav naši odnosi z drugimi.

Če smo v katerem od svojih odnosov nosili masko, če nismo mogli izraziti svojega pravega jaza ali če smo težko postavljali meje, se lahko vse to pojavi pod oktobrsko polno luno.

Ne glede na to, kaj se zgodi pod to polno luno, je pomembno imeti v mislih, da je to zadnja polna luna pred začetkom sezone mrkov. To pomeni, da če se nekaj zdi nerazrešeno ali če se nekaj začne razpletati, boste morda morali počakati do polnega luninega mrka naslednji mesec, da vidite, kako se bo vse razpletlo.

Pod to polno luno je tudi popolna konfiguracija trikotnika, znana kot veliki trigon, ki ga aktivirajo Sonce, Saturn in Mars. Ta tvorba energije lahko vseen prinese tudi občutek lahkotnosti. 

Ne glede na to, kako nestanovitna bi lahko bila ta polna luna v ovnu, je dovolj pomirjujoče energije, ki nas omehča, prinese lahkotnost in nas spomni, da je življenje lahko tudi lepo. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: