Kako RAKI, ŠKORPIJONI IN RIBE pokažejo, da si vas želijo?

Ste začeli odnos z enim izmed vodnih znamenj in niste prepričani, kam vodi? Spodaj preverite, kako vsako izmed njih pokaže, da si vas želi ob sebi na dolgi rok.

Kako RAKI, ŠKORPIJONI IN RIBE pokažejo, da si vas želijo? (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2022

Rak

Raki so na prvi pogled zadržani, vendar niso ravno sramežljivi, ko gre za njihove romantične odnose. Svojega partnerja ponavadi zasipajo z ljubeznijo in naklonjenostjo. Ker pa imajo naravno nagnjenost k izkazovanju velikih količin naklonjenosti, je lahko težko vedeti, kdaj si vas zares želijo. Ko vas raki začnejo seznanjati s svojimi prijatelji in družino, lahko to vzamete kot dober znak, da do vas gojijo močna čustva, saj si drugače ne bi prizadevali za to, da bi vas pripeljali v svoj svet in se trudili, da se vključite vanj.

Škorpijon

Škorpijoni so v svojem ljubezenskem življenju zelo predani, ko najdejo pravo osebo zase. A ker so njihovi občutki intenzivni in polni strasti, je lahko včasih težko ugotoviti, ali gre pri njih za priložnostni odnos in samo uživajo v igri, ali si želijo česa bolj resnega. Ko vam škorpijoni začnejo pripovedovati stvari, za katere pravijo, da jih niso povedali nikomur drugemu ter postanejo ranljivi glede svojih strahov in skrbi, je to znak, da si resnično želijo biti z vami. Zares se odprejo zelo redkim, zato ste, če se to odločijo storiti z vami, za njih posebna oseba.

Ribi

Ribe so glede svojih čustvenih povezav z ljudmi okoli sebe zelo občutljive. Ne bojijo se potopiti v čustva in biti podpora ljudem, za katere jim je mar. Ljudje, rojeni v tem znamenju, so zelo dobri poslušalci in dajejo dobre nasvete, poleg tega pa se veliko raje ukvarjajo s problemi drugih ljudi, kot da bi delili svoje. Čeprav so v začetku velikokrat neodločeni glede tega, ali bi se zares predali razmerju ali ne, je najpogostejši znak, da si odnosa z vami res želijo takrat, ko vam začnejo pripovedovati o svojih problemih. Običajno se bojijo, da bi bili breme za ljudi okoli njih, zato velikokrat stvari, ki jih težijo, raje zadržijo zase. Če se vam odprejo o svojih težavah in skrbeh lahko veste, da si vas ob sebi želijo na dolgi rok.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Najboljša jutranja rutina za RAKE, ŠKORPIJONE in RIBE