Kam na prvi zmenek odpeljati OVNE, LEVE in STRELCE

Če vam je všeč eno izmed ognjenih znamenj, lahko preverite, kakšen je za njih sanjski zmenek.

Kam na prvi zmenek odpeljati OVNE, LEVE in STRELCE (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2022

Prvi zmenek je lahko stresen, saj želimo na vsak način narediti dober prvi vtis. Medtem ko lahko izberete nekaj vsakdanjega, kot je klepet ob kavi, pa vam lahko načrtovanje nečesa bolj aktivnega pomaga, da se že na prvem zmenku razkrije več aspektov osebnosti obeh.

Oven

Za ovna je najboljši zmenek ta, ki vsebuje fizično aktivnost. Lahko je nekaj preprostega, kot naprimer pohod na bližnji hrib z razgledom ali skupni tečaj joge. Ovni so po naravi vroči in ognjeni, zato običajno uživajo v porabljanju svoje energije. Ko jim poženete kri po žilah, boste dobili priložnost, da zares spoznate njihovo naravo.

Zaradi vladujočega planeta Marsa so zelo ambiciozni in tekmovalni, zato je udeležba na športnih igrah še ena odlična ideja – lahko ga povabite na smučanje ali sankanje! 

Lev

Levi so znani po tem, da uživajo na odru, zato za prvi zmenek izberite nekaj, kar jim bo omogočilo, da zasijejo in se počutijo cenjene. Večer v baru s karaokami je kot nalašč za levov zvezdniški duh.

Če želite nanje narediti dober vtis, jih lahko odpeljete tudi v moderno restavracijo, opero ali na kakšen drug dogodek, za katerega se lahko elegantno oblečejo in uredijo. Uživali bodo v tem, da lahko očarajo druge in se počutijo opažene.

Strelec

Strelci zelo radi raziskujejo, zato jih odpeljite na kraj, ki ga še nikoli niso obiskali in se podajte na pustolovščino! Novosti in razburljivosti so tiste, s katerimi lahko naredite velik vtis na te goreče pustolovce.

Strelci so po naravi tudi zelo družabni, zato je lahko dobra ideja tudi to, da jih povabite na zabavo ali kakšen drug dužaben dogodek. Poiščite kraj, kjer se boste lahko zabavali v družbi in opazujte, kako ob tem zasije njihova osebnost.

Vir: bustle.com

Preberite si še: