Najboljša jutranja rutina za OVNE, STRELCE in LEVE

Vsako astrološko znamenje ima svoja nagnjenja, navade in preference, ki ustvarjajo njegov značaj. Glede na to so astrologi določili najbolj koristno jutranjo rutino, ki ustreza določenemu znamenju.

Najboljša jutranja rutina za OVNE, STRELCE in LEVE (foto: Profimedia) Profimedia
10. 1. 2022

Izbira ustrezne jutranje rutine je pomembna zato, ker ima naš način preživljanja juter pomemben vpliv na razvoj celotnega dneva, ki je pred nami. Vsi smo že slišali, da se je kdo "zbudil z levo nogo". Z vsakodnevnimi jutranjimi aktivnostmi lahko poskrbimo, da bo takih dnevov čim manj.

Če ste eno izmed ognjenih znamenj in želite svoj dan začeti bolj premišljeno, lahko svoj navdih poiščete spodaj...

Oven

Ognjeviti ovni ste po naravi polni energije, zato je za vas ena najboljših jutranjih aktivnosti telovadba. To vam bo pomagalo, da že na vse zgodaj dvignete svojo raven energije in se pripravite na dnevne izzive. Telesna aktivnost vas bo dvignila na vrh vaših zmožnosti in vam dala večji občutek obvladovanja nalog, ki vas čakajo v dnevu. Izberete lahko katerokoli dejavnost, ki vas veseli – npr. jutranji tek, telovadba, kolesarjenje, sprehod ... Že s 15 minutami vadbe lahko v svojem dnevu naredite občutno spremembo.

Strelec

Kot naravno rojeni pustolovci strelci ne marate ideje o ponavljajoči se jutranju rutini – ali kakršnikoli rutini na sploh. Zato je za vas pomembno, da premišljeno poskrbite za raznolike in sveže jutranje aktivnosti, ki vas bodo zbudile in naredile vaša jutra razburljivejša. Najboljša jutranja rutina za strelce je torej spontanost. Ne glede na to, ali boste izbrali malo drugačno pot do cilja, meditacijo ali katero drugo orodje za razširjanje svoje zavesti, boste ugotovili, da nikoli ne boste imeli dolgočasnega dne. Če prejšnji večer poskrbite za malenkosti, kot so priprava obleke ali zajtrka za naslednji dan, boste imeli zjutraj več časa, da vklopite svojo svobodomiselnost in naredite nekaj novega.

Lev

Ker vam samoizražanje in odpiranje svojega srca veliko pomeni, je vašo jutranjo rutino najbolje začeti z zagonom svojega ustvarjalnega toka. Aktiviranje vaše ustvarjalne žilice vam bo dalo navdih za celoten dan. To lahko storite s kreativno izbiro oblačil, drznim videzom ličil, plesanjem pred ogledalom ali katerim drugim ekspresivnim ritualom, ki vam bo prebudil zaspan um in vdihnil malo strasti v nov dan.

Vir: bustle.com

Preberite si še:

Najboljša jutranja rutina za RAKE, ŠKORPIJONE in RIBE

in Najboljša jutranja rutina za BIKE, DEVICE in KOZOROGE