Kam na prvi zmenek odpeljati RAKE, RIBE in ŠKORPIJONE

Če vam je všeč katero izmed vodnih znamenj, vam lahko astrologija razkrije, kakšen je za njih sanjski zmenek.

Kam na prvi zmenek odpeljati RAKE, RIBE in ŠKORPIJONE (foto: profimedia) profimedia
30. 1. 2022

Niste prepričani, kam bi na zmenek odpeljali eno izmed čutečih vodnih znamenj? Pri odgovoru na to dilemo vam lahko pomagajo astrološki namigi. 

Rak

Raki svoj čas radi preživljajo doma, kjer se počutijo varno, prav tako pa radi skrbijo za druge. Za zmenek z njimi lahko predlagate, da skupaj skuhate večerjo – kuhanje in deljenje hrane je odličen način za povezovanje z njimi.

Ker so vodno znamenje, se zelo dobro počutijo tudi, ko so v bližini vode – zmenek na plaži, sprehod ob jezeru ali reki jih bo navdal s sproščenostjo in mirnostjo ter vam s tem omogočil, da jih bolje spoznate.

Škorpijon

Škorpijoni ne uživajo v površinskih vsakodnevnih pogovorih, ki se po navadi zgodijo na prvem zmenku. Zanimajo jih stvari, ki se skrivajo pod površjem, zato vas bodo želeli spoznati na globlji ravni.

Na zmenku jih boste navdušili s kompletom igralnih kart, ki so namenjene spoznavanju ali podobnimi igrami, ki pomagajo razkriti globlje aspekte vaše osebnosti. Prav tako uživajo v stvareh, ki se zdijo skrivnostne, zato jih lahko na primer odpeljete na ogled zapuščenega gradu.

Ribi

Tako kot rak se tudi znamenje rib najbolje počuti ob vodi. Za njih lahko pripravite piknik ob jezeru ali na plaži, saj imajo poleg vode radi tudi romantiko. Pojdite stran od množice in preživite nekaj časa na mirnem in samotnem mestu – to vam bo pomagalo, da se bolje spoznate.

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so zelo občutljivi in energijsko dovzetni za ljudi okoli njih, zato so lahko množice ali hrupna mesta za njih preveč intenzivna in moteča. Bodite prepričani, da izberete kraj, kjer se bodo lahko osredotočili samo na vas. Dolg sprehod po parku je lahko še ena dobra ideja.

Vir: bustle.com

Preberite si še: