Kam na zmenek odpeljati BIKE, DEVICE in KOZOROGE

1. 2. 2022
Deli
Kam na zmenek odpeljati BIKE, DEVICE in KOZOROGE (foto: profimedia)
profimedia

Če vam je všeč eno izmed zemeljskih znamenj, lahko navdih za zmenek z njimi poiščete spodaj.

Načrtovanje zmenkov je lahko stresno, saj želimo na izbrano osebo narediti čim boljši vtis. Če se sprašujete, kam bi na zmenek odpeljali eno izmed zemeljskih znamenj, vam lahko na pomoč priskoči astrologija. Z vpogledom v sončno znamenje posameznika in peto hišo igre in užitka, lahko dobimo dobre usmeritve za načrtovanje, ki bodo očarale našega izbranca ali izbranko.

Bik

Biki se najbolj udobno počutijo v okolju, ki je toplo, prijetno in poznano, zato jih lahko na zmenek odpeljete v domačo restavracijo s prijetnim vzdušjem. Uživajo v vseh čutnih stvareh, še posebej v hrani, zato bo zmenek v restavraciji s hrano in udobjem pomagal, da se sprostijo in odprejo.

Ker znamenju bika vlada Venera, imajo radi lepe in luksuzne stvari. Lahko jih odpeljete tudi na pokušino vina in s tem nahranite njihove čute. Če jih boste odpeljali na cenjen kraj, se bodo o tem naslednji dan zelo radi pohvalili prijateljem.

Devica

Devicam vlada Merkur, zato so nagnjene k pretiranemu razmišljanju. Če želite iz njih izvabiti najboljše, jim pripravite dejavnost, ki jim bo omogočila, da se povežejo s sedanjim trenutkom. Dobra ideja je lahko igranje družabne igre Catan, saj so device znane po njihovi praktičnosti in organiziranosti, kar lahko uporabijo pri takšni strateški igri. Prav tako jim lahko jasna struktura zmenka pomaga, da se lažje sprostijo in prepustijo.

Uživale bodo tudi v aktivnih zmenkih, kot je npr. vadba ali pohod v hribe, saj rade skrbijo za svoje zdravje – sploh, če se lahko ob tem še zabavajo. Ne pozabite jih presentiti z zdravo malico ali smutijem. 

Kozorog

Ambiciozni kozorogi so znani po trdem delu, zato za njih izberite aktivnost, ki jim omogoči, da se končno malo sprostijo. Skupaj se odpravite na pohod v hribe ali sprehod po gozdu. Še posebej jih boste očarali, če jih odpeljete nekam, kjer je čudovit razgled – to zemeljsko znamenje namreč resnično ceni lepoto narave.

Še ena stvar, s katero lahko naredite dober vtis na kozoroge je, da jih odpeljete v luksuzno restavracijo. Tudi oni imajo radi luksuzne stvari, zato bodo veseli, če se lahko lepo oblečejo in naročijo nekaj okusnega.

Vir: bustle.com

Preberite si še: