Katera astro znamenja običajno nikoli NE JAMRAJO?

So ljudje, ki se neprestano pritožujejo in jamrajo, tudi če njihovo življenje ni tako zelo zapleteno. Drugi posamezniki pa nikoli ne jamrajo, tudi če se znajdejo v velikih težavah in stremijo k temu, da vse kar se jim dogaja razčistijo pri sebi in rešijo sami. Kje se bolj vidite VI?

Katera astro znamenja običajno nikoli NE JAMRAJO? (foto: shutterstock) shutterstock
5. 10. 2021

OVEN

Oven je vedno sam sebi dovolj in svoje težave vedno rešuje sam, ne mara o njih razlagati. To je posameznik, ki se uči izključno preko lastnih lekcij. Oven ne jamra in ne obremenjuje drugih s svojimi težavami, ne glede na njihovo veličino in težino. Raje svetuje kot sprašuje. S svojim izrazom na obrazu sicer hitro pokaže, da nekaj ni vredu, vendar se dlje od tega da odgovori, da bo že nekako rešil, običajno ne spušča. Spremlja ga tudi občutek, da bodo drugi težko poiskali rešitev zanj, ter da je tista, ki jo poišče sam običajno najbolj učinkovita.

LEV

Lev je sam svoj gospodar in prav tako je gospodar svojih težav in zapletov. Kar je skuhal, zna tudi pojesti ter se odločiti, kaj je dobro zanj. Ne mara pomilovanja in ne mara, da bi drugi zaznali njegovo nemoč, zato večkrat, tudi ko je v velikih težavah, nadane masko zadovoljstva in daje signal, da je vse tako, kot mora biti. Lev obožuje občutek, da ni odvisen od nikogar, zato skoraj nikoli ne prosi za pomoč. V njegovih mislih se plate toliko različnih tem in idej, da tam enostavno ni prostora za razpravljanje o težavah in negativnih situacijah.

ŠKORPIJON

Škorpijone spremlja neverjetna moč, s katero se običajno sami podajo v reševanje svojih težav. Ne zaupajo najbolj, zato so v njihovem življenju redki posamezniki, s katerimi bi lahko škorpijoni delili svoje osebne stvari in tiste, ki jim predstavljajo težavo. Škorpijon je prepričan, da je dovolj močan, da se sooči z vsem, kar mu ponuja življenje, ne mara se preveč razkrivati in komentirati, kaj slabega se mu je zgodilo. Rad klepeta, deli misli, vendar nikoli ne išče nasvetov in ne želi, da bi se drugim smilil.

VODNAR

Vodnarji ste tako zelo neodvisni in samozavestni, da si ne predstavljate, da bi drugim razlagali svoje osebne tegobe in spraševali, kako naj določeno zadevo rešite. Smatrate, da ste sami odgovorni za svojo usodo, zato se v primeru težav sami soočate z nastalo situacijo. Reševanje zapletov vam daje moč, ne marate pa, da se kdo vtika v vas in pametuje, kaj bi v določeni situaciji morali narediti. Motijo vas tisti, ki se ves čas pritožujejo in iščejo krivca v drugih ljudeh.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: