Katera astro znamenja raje prejemajo darila in katera raje podarjajo?

Prihaja čas obdarovanj, praznični čas, ki se ga nekateri bolj, nekateri manj veselijo. Obdarovanje je tradicija, ki marsikomu veliko pomeni. Nekateri posamezniki zodiaka najbolj uživajo v tem, ko obdarujejo, pomagajo in presenečajo, nekateri pa komaj čakajo, da bodo prejeli darila. Kam spadate?

Katera astro znamenja raje prejemajo darila in katera raje podarjajo? (foto: shutterstock) shutterstock
7. 12. 2021

NAJRAJE OBDARUJEJO IN POMAGAJO

BIK, RAK, DEVICA, TEHTNICA, STRELEC, RIBI

To so posamezniki, ki že jeseni razmišljajo, kaj bi podarili svojim bližnjim v prazničnem času. Raziskujejo, brskajo po spletu in iščejo nekaj posebnega, izbranega za vsakega posebej. Njihovo največje veselje je, ko se zazrejo v izraz na obrazu od odpiranju daril, s katerimi presenečajo. So zelo pozorni in sočutni in najbolj jih boli, če nekoga presenetijo in se jim ta oseba ne zahvali na primeren način. Tako so skromni, da kljub temu, da ves čas dajejo, pomagajo in obdarujejo, sami ne pričakujejo ničesar v zameno.

Bik je tisti, ki je prepričan, da je potrebno v decembru svoje najbližje, še posebej otroke, obdarovati z majhnimi in velikimi pozornostmi. Rak se tako težko zadrži, da ne bi razveselil drugih, da si je sposoben denar, če ga nima dovolj, tudi sposoditi, samo, da bi videl iskrice v očeh. Devica ima seznam daril za vse bližnje dokončan že v novembru, saj jo je strah, da kakšno darilo, ki si ga je zamislila, ne bi bilo na zalogi. Tehtnica najbolj uživa, ko nekaj podari, rada podarja nasmeh, lepe besede in darila, ki so vedno zelo izvirna ter seveda elegantna.

NAJRAJE PREJEMAJO DARILA IN PROSIJO ZA POMOČ

OVEN, DVOJČKA, LEV, ŠKORPIJON, KOZOROG, VODNAR

To so posamezniki, ki se z obdarovanjem v zadnjem delu leta ne obremenjujejo preveč. Večkrat poudarijo, da jim prazniki ne pomenijo veliko, kljub temu pa nestrpno pričakujejo, da jih bo obdarovalo čim več ljudi. Oven pričakuje, da je v letu za bližnje storil toliko dobrega, da si enostavno zasluži kakšno darilo. Dvojčki so tako zmedeni in raztreseni, da pozabijo na obdarovanje, ko pa prejmejo darilo, se jim zdi to samoumevno. Sposobni so celo povedati, da so sami pozabili nekaj kupiti. Levi pričakujejo, da so toliko vredni, da jim darila pripadajo, pričakujejo  izbrana darila in presenečenja.

Škorpijoni so običajno občutljivi, če se nekdo ne spomni nanje. V kolikor potrebujejo kakšno pomoč ali izdelek, bodo bližnje na to na glas opomnili. Kozorogi so hladni in pri izbiri daril malce nerodni, na darila sicer ne pozabijo, vendar imajo toliko težav z izbiro, da po napornem iskanju daril včasih odnehajo. Vodnarji pričakujejo izvirna darila. To so tudi posamezniki, ki so sposobni direktno pokazati ali povedati, če jim vaše darilo slučajno ni všeč.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: