Katera astro znamenja težko živijo s starši pod isto streho?

Osamosvojiti se, ko odrastemo in postanemo zreli je za marsikoga velik izziv, ki prinaša hkrati prednosti in slabosti. Nekateri izmed vas ste komaj čakali, da se odselite, nekateri pa zaradi takšnih in drugačnih razlogov ostanete s starši pod isto streho. Katera astro znamenja pa imajo običajno težave, če s starši živijo pod isto streho?

Katera astro znamenja težko živijo s starši pod isto streho? (foto: pexels) pexels
11. 4. 2021

OVEN

Oven je posameznik, ki je samostojen že, ko je v mladostnem obdobju. Ves čas razmišlja, kako bi se čim prej osamosvojil. Ego je tisti, ki dela ovnu težave, če se znajde pod isto streho s starši ali bližnjimi. Ne zna se prilagajati in sovraži, da se kdorkoli vtika v njegov divji življenjski tempo. Ker je tako zelo svoboden in neodvisen, ga zmoti vsaka pripomba, najbolj pa ga razjezi vprašanje "kam spet greš."

BIK

Bik sicer obožuje dom in družino, vendar se rad odloča za samostojno življenje. Prilagajanje in skupni načrti so za bika težava, saj ima izdelan svoj načrt, ki je za njegova merila veliko boljši. Ker je bik gurman, ki rad ustvarja, ni pripravljen na skupna kosila, raje za vse poskrbi sam. Njegovo bedenje dolgo v noč je lahko za ostale morda moteče, prav tako so moteč faktor dnevi, ko je bik v svoji ležernosti čisto zadovoljen, ostali pa si želijo skupaj kam drugam.

DEVICA

Device so preveč komplicirane, da bi lahko resnično uživale v življenju pod isto streho. Analiziranje, pretiravanje in raziskovanje je lahko za vse zelo moteče. Prav tako je za device moteče, da se drugi, ki živijo pod isto streho, ne trudijo ohranjati reda in čistoče tako kot devica. Tudi glede ostalih zadev je devica lahko zelo nezadovoljna, saj so določene stvari zanjo prioriteta, drugi pa se z njimi morda sploh ne ukvarjajo. Vse to lahko devico spravi na rob obupa. 

STRELEC

Strelec je sicer morda prilagodljiv, ampak odtehta njegova želja po svobodi in neodvisnosti, ki pa jo je pod isto streho s starši zelo težko vzdrževati. Ker strelec ne želi, da mu kdorkoli kroji dan in ga neprestano nekaj sprašuje, težko živi umirjeno, če je pod isto streho s starši. Radodaren in pripravljen pomagati postane najbolj jezen, če se družina dogovori za skupna opravila in vključi strelca, brez da bi bil o tem predhodno seznanjen.

VODNAR

Vodnar je pravi neodvisnež, ki ne želi nikomer razlagati ničesar. Hitro ga zmoti, če se mora prilagajati in če nekdo deluje in razmišlja drugače od njega. Pod isto streho z vodnarjem se lahko hitro vnamejo konflikti, saj običajno vztraja pri svojih argumentih. Tudi skupna družinska kosila niso njegova najboljša izbira, saj si svoj čas in opravke načrtuje sproti, iz minute v minuto. Vodnar je znamenje, ki ima lahko v življenju pod isto streho s starši veliko zapletov in nesporazumov. 

Pripravil: horoskop.si