Ta znamenja so muhasta kot aprilsko vreme

31. 3. 2023
Deli
Ta znamenja so muhasta kot aprilsko vreme (foto: profimedia)
profimedia

To so najbolj muhasta znamenja, ki hitro spreminjajo svoje razpoloženje.

1. DEVICA

Devica deluje zadržano, si postavlja nenehne meje in se težko za dlje časa priklopi na pozitivne vibracije. Vtis muhastega vremena dajejo za april značilne plohe in nevihte. To so kratkotrajne padavine, ki sovpadajo z energijo device. Čeprav je v enem trenutku popolnoma navdušena nad svojim dosežkom, polna entuziazma, se lahko v naslednjem trenutku prelevi v zoprno osebo, ki nenehno kritizira in išče napake okoli sebe.

S takšnim muhastim obnašanjem je običajno manj zaželena v spontanih družbah in pri ljudeh, ki se izogibajo nenehnemu pritoževanju. Ona je tista, ki zna tudi takrat, ko je vse lepo, poiskati razlog, da sebe in morda tudi druge za trenutek obremeni ali prestraši.

2. RAK

Rak ima zelo muhasto naravo, saj je občutljiv, nesiguren vase in njegovo razpoloženje niha iz ene skrajnosti v drugo. Prav zaradi te lastnosti je težko napovedati, kaj lahko v določeni situaciji od njega pričakujete, saj je rakovo delovanje nepredvidljivo. Labilno in stabilno počutje se v njegovem življenju ves čas prepletata.

Ko mu določena družba ali zadeva ne odgovarja, boste to takoj opazili na njegovem obrazu, saj je njegova mimika zelo izrazita in slabo voljo težko skriva.

Muhast je tudi, ko izbira svojega življenjskega sopotnika, saj si po eni strani želi trdnega in avtoritativnega partnerja, v naslednjem trenutku pa hrepeni po povečani meri nežnosti in romantike. Njegova muhavost pride do izraza tudi pri izbiri hrane, kjer je težko zadovoljen.

3. KOZOROG

Kozorog je kljub trdnosti in stabilnosti na poslovnem področju, muhast in labilen na osebnem področju. Slaba volja ga zadane, ko ugotovi, da se nahaja v družbi, kjer se ne počuti dovolj cenjen. Nezadovoljen postane lahko tudi, ko pride domov, in stanovanje ni pospravljeno.

Najbolj pa ga spravi v slabo voljo, če se oseba, ki ji zaupa, ne drži pravil. Takrat se njegova muhavost še stopnjuje in samo vprašanja časa je, kdaj bo izbruhnila naslednja nevihta. Je oseba, ki zna s svojim pogledom najprej očarati, ob napačno izrečeni pripombi, pa se njen pogled v trenutku spremeni.

4. RIBA

Stalen spremljevalec hitrih menjav vremena s plohami v aprilu je tudi veter, ki ga lahko primerjamo z ribino naravo. Muhasta, občutljiva in z le nekaj opazkami ranjena ribica je prispodoba aprilskega muhastega vremena, ki je predmet številnih pregovorov, povezanih z vremenom.

Njena nežna narava se hitro prelevi v agresivno in nevihte so pri njej pogoste, tako pogoste, da jih je nekako že navajena.

Tudi v ljubezni je nihajoča. V enem trenutku bo popolnoma zadovoljna, v naslednjem, ki se lahko zgodi takoj, pa bo iskala napake in ugotovila, da je morda utrujena.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: