Katera so najbolj SARKASTIČNA znamenja?

Vsako znamenje je lahko sarkastično, vendar bi lahko za določene izmed njih rekli, da govorijo zares tekoče sarkastično. 

Katera so najbolj SARKASTIČNA znamenja? (foto: profimedia) profimedia
13. 1. 2023

Dvojčka

Dvojčki izkoristijo vsako priložnost za duhovito norčevanje. Ker vladajo tretji hiši miselnih procesov, je njihov um prava proizvodnja šal.

Na njih se lahko zanesete, da bodo, ne glede na dan, vedno postregli s kakšno hudomušno in sarkastično izjavo. Ker jim vlada planet komunikacije Merkur, jih lahko štejemo med najbolj sarkastična znamenja zodiaka. Njihova duhovitost je nesramno smešna in lahko zabava tudi najbolj resne ljudi.

Škorpijon

Škorpijoni so pogosto skrivnostni, vendar bodo s svojimi ostrimi komentarji vsem dali vedeti, kako se počutijo. To znamenje povezujejo z vsemi stvarmi, ki so »tabu«, takšen pa je tudi njihov sarkastičen humor. Ker jim vlada Pluton, imajo prirojen način zaznavanja tega, kar ljudje čutijo globoko v sebi – in njihov sarkazem je unikaten zato, ker resonira na osebni ravni.

Vodnar

Vodnar z veseljem pri vsaki temi in ob vseh priložnostih z drugimi deli svoje iznajdljive šale, ki se jih v trenutku domisli. Vodnarji so običajno zelo zabavni z odličnim smislom za humor in sarkazmom. Morda pa jih vsakdo ne bo razumel, saj gre za napreden smisel za sarkazem!  

Strelec

Živahni in bistri strelci so profesionalci v podajanju ironičnih komentarjev. Njihov smisel za humor velikokrat meji na zlobnost, njihova sposobnost satiriziranja vsega mogočega pa vključuje tudi njih same. Velikokrat stresajo šale na svoj račun.

Ker tem ognjevitim znamenjem vlada Jupiter, se, ko gre za sarkazem, držijo pravila »čim več, tem bolje«. Ne bojijo se povedati smešnih stvari, ki si jih ne upa nihče drug.

Kozorog

Naj vas kozorogovo hladno obnašanje ne zavede. Ta vsevedna znamenja znajo prefinjeno ravnati z besedami in imajo vedno pri roki zbadljive pripombe. Vendar bo veliko njihovih ostrih komentarjev ostalo neopaženih, ker je njihov okus za sarkazem precej suhoparen. 

Vlada jim Saturn, zato imajo – čeprav jih morda veliko ljudi ne bo označilo kot smešne – unikaten način, da izrazijo svoje stališče in ga hkrati prepletajo z nekaj razposajenega humorja. 

Vir: bustle.com

Preberite si še: Najbolj spogledljiva znamenja (tudi, ko so v resni vezi)

in To naj bi bila najbolj zrela astroznamenja – ste med njimi?