Najboljši PLES za vaše astrološko znamenje

Ste vedeli, da je 29. april svetovni dan plesa? Danes torej ne pozabite zaplesati! Odkrijte, kateri ples je pisan na kožo vašemu astrološkemu znamenju.

Najboljši PLES za vaše astrološko znamenje (foto: profimedia) profimedia
29. 4. 2022

Oven: hip hop

Vedno ste polni energije, zato vam najbolj ležijo dinamične aktivnosti. Hip hop ima dovolj izzivov, da vam bo zanimiv, obenem pa je primeren tudi za začetnike brez plesnega predznanja.

Bik: paso doble

Kot se za strastno znamenje spodobi, potrebujete aktivnost, skozi katero boste to strast lahko izrazili. Paso doble je španski ples, ki vas bo naravnost očaral z edinstvenim stilom ter strastno energijo.

Dvojčka: bollywood

Ker ste zelo družabni, vam bodo najbolj ležali plesi, ki jih lahko plešete v družbi. Obenem se želite zabavati in početi nekaj nenavadnega ter na ta način spoznati novo kulturo. Bollywood ples vas bo zagotovo navdušil!

Rak: dunajski valček

Ste zelo čustveni in cenite tradicijo. Najraje zaplešete z nekom, ki vam je blizu in se na ta način še bolj povežete. S posebno osebo zaplešite dunajski valček in se prepustite umirjenim, elegantnim ritmom.

Lev: tango

Podobno kakor bik, ste tudi vi zelo strastni in izrazni, zato imate radi intenzivne, nekoliko dramatične plese. Preizkusite tango, ki vas bo navdušil s svojo eleganco in intenzivnostjo hkrati.

Devica: balet

Ste natančni in razmišljate zelo analitično, preko plesa pa se lahko izjemno sprostite in si dovolite izraziti. Preizkusiti balet, ki bo od vas zahteval natančnost in disciplino, obenem pa vam bo omogočil sprostitev.

Tehtnica: jazz

Imate radi elegantne poteze, a obenem potrebujete ples, s katerim boste lahko izrazili tudi svojo igrivo naravo. Jazz je popolna mešanica, zaradi česar je to ples, ki vas bo navdušil.

Škorpijon: bachata

Ste skrivnostni, a izjemno strastni. Bachata je latinskoameriški ples, ki je poln strasti, obenem pa vsebuje tudi nekaj bolj kompleksnih korakov, zaradi česar vam bo aktivnost zanimiva.

Strelec: modern

Zaradi vaše igrive in svobodne narave nam najbolj ležijo plesi, pri katerih se lahko prosto izražate. Modern vam ponuja nekaj zahtevnih gibov, obenem pa vam omogoča kreativnost in igrivost.

Kozorog: flamenko

Ker vas odlikuje izjemna disciplina, se lahko lotite tudi zahtevnejših plesov. Preizkusite flamenko, ki vas bo presenetil s kompleksnimi gibi, obenem pa vas bo zabaval in sproščal.

Vodnar: mešani plesi 

Obožujete eksperimentiranje in spoznavanje novih aktivnosti. Rutine se hitro naveličate. Odpravite se na tečaj mešanih plesov, kjer boste imeli možnosti spoznati in preizkušati različne stile.

Ribi: bolero

Najraje zaplešete s svojo boljšo polovico in na ta način izrazite svoja čustva. Z osebo, ki vam je pri srcu preizkusite bolero, ki velja za enega najbolj intimnih vrst plesa.