Mesečni horoskop za MAJ 2022

Tukaj je mesec sonca, cvetenja in ljubezni. Preverite, kaj vam v maju prinašajo zvezde.

Mesečni horoskop za MAJ 2022 (foto: profimedia) profimedia
28. 4. 2022

Oven

Mesec maj bo lahko za vas poln ljubezni in strasti. Čakajo vas prav posebni trenutki z boljšo polovico ali simpatijo, prav tako pa lahko pričakujete pestro spolno življenje. V sredini meseca vas čaka nekaj stresnih trenutkov, zato si takrat ne pozabite vzeti čas za počitek in sprostitev.

Bik

Obetajo se vam lahko nekateri nesporazumi ali napetosti na ljubezenskem področju; a nič hudega, to je odlična priložnost, da se naučite ohranjajti mirno kri in delate na boljši komunikaciji s partnerjem. Ko se bo zadeva umirila, vas bodo presenetile pozitivne spremembe. 

Dvojčka

V prvi polovici meseca nastopi retrogradni Merkur, kar bo na vas imelo velik vpliv, saj je ravno Merkur vaš vladajoči planet. Veliko boste razmišljali o svojem smislu in na trenutke se boste počutili izgubljene. A v drugi polovici maja se začne obdobje dvojčkov! To je samo še en razlog več, da slavite svoje življenje in organizirate več druženja s prijatelji. 

Rak

Luna vlada vašemu znamenju, v mesecu maju pa bomo priča luninem mrku. V tem času lahko občutite nekaj anksioznosti in slabe volje. Vse svoje občutke izrazite s pomočjo kreativnega projekta, ne pozabite pa se tudi pogovoriti s kom od bližnjih ali poiskati primerno pomoč, ko to potrebujete. 

Lev

V odnosih lahko pričakujete nekaj nesporazumov; veliko težav boste imeli z izražanjem svojih občutkov. Ne pozabite, da vam drugi ne morejo brati misli in da drugi niso krivi za vse, kar se vam dogaja. Potrudite se, da čim bolj jasno pokažete, kaj si želite in kaj potrebujete ter prevzemite odgovornost zase. Obenem pa z razumevanjem prisluhnite tudi sogovorcu.

Devica

Vaš vladajoči planet je Merkur, v mesecu maju pa pričakujemo retrogradni Merkur. Zato se vam lahko obeta nekaj stresnih trenutkov predvsem na kariernem področju ali v komunikaciji z bližnjimi. Sicer pa vas v maju čaka tudi veliko užitkov ter prijetnih druženj s prijatelji.

Tehtnica

Vaša duša že nekaj časa hrepeni po novih dogodivščinah in maj je odličen mesec zanje. Z bližnjimi se odpravite na izlet ali morda celo dopust, kar vas bo navdalo s svežo energijo. Tudi na ljubezenskem področju lahko pričakujete izboljšave v komunikaciji in bolj vroče spolno življenje. Odprite se pomladi! 

Škorpijon

Maj bo za vas izredno igriv mesec; z veseljem se boste prepustili pomladnim radostim in se odprli za spremembe. Morda si boste celo želeli spremeniti svojo pričesko ali osvežiti omaro. Lunin mrk v sredini meseca vam bo morda pripeljal nekaj drame, zato takrat ne pozabite ohranjati mirnih živcev in si privoščiti še več časa zase.

Strelec

Retrogradni Merkur vas bo lahko utrudil, zato si v mesecu maju privoščite več časa zase, kakor sicer. Razvajajte se in uživajte v lastni družbi. Ko ste pod stresom, se to najbolj pozna na vaših odnosih, zato bodite pozorni, da svoje slabe volje ne stresate na bližnje.

Kozorog

Ta mesec bo poln optimizma in motivacije sploh na vašem kariernem področju. Ohranjajte to energijo tudi v času retrogradnega Merkurja, ki vas bo nekoliko utrudil. 

Vodnar

V maju se vam obetajo številna druženja s prijatelji in priložnosti za zabavne aktivnosti. Tudi vaše ljubezensko življenje bo pestro in polno pozitivnih presenečenj. A čeprav boste uživali v vsem dogajanju, ne pozabite postaviti mej in si vzeti tudi čas zase.

Ribi

V začetku meseca boste nekoliko muhasti. Veliko boste razmišljali o svojem ljubezenskem življenju, a boste mogli sprejeti, da nekaterih odgovorov ne boste dobili takoj. Bodite nežni do sebe in svoje občutke izrazite na spoštljiv način.