O čem največkrat lažejo astrološka znamenja?

10. 2. 2022
Deli
O čem največkrat lažejo astrološka znamenja? (foto: profimedia)
profimedia

Preverite, katere teme so tiste, ki jih določena astrološka znamenja raje zadržijo za sebe, pa to ni najboljše. 

Oven

Ovni največkrat lažejo o tem, kako se počutijo. Pretvarjajo se, da je vse v redu in da so veseli tudi takrat, ko se jim v notranjosti podira svet.

Bik

Biki se največkrat zlažejo o tem, zakaj ne morejo priti na zabavo ali službeno druženje. Izmušljujejo si izgovore, ker obožujejo mir, tišino in udobje svojega doma.

Dvojčka

Dvojčki velikokrat lažejo o svoji preteklosti. Nočejo namreč, da bi jih ljudje obsojali zaradi stvari, ki so jih naredili, ko so bili še »mladi in neumni«.

Rak

Raki se bodo velikokrat zlagali ob vprašanju njihovih bližnjih, če jim je všeč njihova frizura, nova obleka ali kaj podobnega. Zaobšli bodo resnico, da bi zaščitili čustva prijateljev ali družine.

Lev

Levi velikokrat ne povedo resnice, ko gre za njihovo simpatijo. Ne želijo razkriti preveč, da ne bi bili na koncu prizadeti.

Devica

Device pogosto lažejo o svojih delovnih izkušnjah. Pretvarjajo se, da vedo veliko več kot v resnici, zato da bi napredovale.

Tehtnica

Tehtnice največkrat lažejo o svojem duševnem zdravju. Obnašajo se, kot da jih denimo samo boli glava ali trebuh, namesto da bi priznale globlje težave, ki so v resnici vzrok za njihovo slabo počutje.

Škorpijon

Škorpijoni lažejo o svoji samozavesti – obnašajo se, kot da jim nič ne more do živega, čeprav so pod to samozavestno masko precej bolj občutljivi in ranljivi. 

Strelec

Strelci se pogosto zlažejo o svojih vikendih – pretvarjajo se, da so se zabavali veliko bolj kot v resnici, da drugih ne bi skrbelo za njih.

Kozorog

Kozorogi se velikokrat zlažejo o tem, kako poln urnik imajo. Obnašajo se, kot da so prepravljeni z delom, da se jim ne bi bilo treba udeležiti toliko družabnih srečanj.

Vodnar

Vodnarji največkrat lažejo o svojem finančnem položaju. Pretvarjajo se, da jim gre zelo dobro, zato da drugih ne bi skrbelo – predvsem pa ne bi prenesli, če bi jih nekdo pomiloval.

Ribi

Ribe pogosto lažejo o svojem ljubezenskem življenju. Pretvarjajo se, da je vse v redu, da jim ne bi bilo treba poslušati nezaželenih nasvetov, za katere niso prosile.

Vir: thoughtcatalog.com

in Kakšen pomen nosi vaša HIŠNA ŠTEVILKA?