Rak, ribi, škorpijon: Kdo ste bili v PRETEKLEM ŽIVLJENJU?

Astrologi lahko vaše astrološko znamenje uporabijo kot namig za vpogled v to, kdo ste bili v prejšnjem življenju. Poglejmo si, kaj to pomeni za vodna znamenja.

Rak, ribi, škorpijon: Kdo ste bili v PRETEKLEM ŽIVLJENJU? (foto: shutterstock) shutterstock
5. 2. 2023

Rak

Raki ste znani po vaši nesebični naravi in po večni pripravljenosti pomagati drugim, zato je možno, da ste bili v preteklem življenju vzgojitelj/ica ali učitelj/ica. Vaš oster um, prilagodljivost, taktnost in potrpežljivost so lastnosti, zaradi katerih ste zelo primerni za delo z otroki. Vaš karakter prežema prijaznost, ki ogreje druge ljudi in naredi ta svet boljši. Otroci so se verjetno počutili varne v vaši energiji, zato ste v preteklem življenju za njih verjetno skrbeli in jih nežno vodili na začetku njihove življenjske poti.

Ribi

Ker je vaše preteklo življenje povezano z vodnarjem, ste bili močno nagnjeni k ustvarjanju lastnih pravil in iskanju odkritji, ki so koristila človeštvu. Možno je, da ste bili filozof/inja z edinstvenim pogledom na svet; prizadevali ste si, da bi bil ta boljši za vse. Vaša nenehna želja po znanju in vaša sposobnost razumevanja najrazličnejših tem vas je oblikovala v odličnega in cenjenega misleca - že dolgo časa nazaj.

Škorpijon

Vašo osebnost odlikujejo skrivnostnost, zmožnost manipulacije in diplomacije, zato ste bili v prejšnjem življenju najverjetneje najeti detektiv, vohun ali oseba, ki izvršuje določene naloge. Škorpijoni ste na prvi vtis morda videti mirni in zbrani, vendar imate tudi nevarno in neusmiljeno stran, ko ste izzvani. Pri opravljanju nalog ste lahko neusmiljeni in svojo polno pozornost usmerite na cilj. Vendar pa je v tem življenju dobro ozavestiti svojo zmožnost manipulacije, ki je zelo močno orožje, in paziti, da je ne uporabljate v slabe ali sebične namene.

Prirejeno po: Collective.world