Razvit škorpijon te pogleda naravnost v oči in vidi tvojo dušo

Oh, škorpijona težko človek opiše z besedami. Najlažje bi bilo "telepatsko" dojeti, kaj vse pomeni "škorpijon". Pa vseeno poskusimo...

Razvit škorpijon te pogleda naravnost v oči in vidi tvojo dušo (foto: pixabay) pixabay
30. 9. 2020

Škorpijon je intenziven, karizmatičen, privlačen, ljudje ga opazijo tudi, če ne spregovori.

Ima seveda tudi svojo strupeno plat, ker se v njemu enostavno toliko dogaja, da ne zmore vseh čustev predelati na nerušilen način. Njegovo čustveno telo je tako zelo občutljivo, veliko, močno, intenzivno... da ga mora večkrat skrivati. Ima močno hrepenenje po globoki povezavi, a brez stalne uporabe besed. Škorpijon toliko čuti! In težko z besedami opiše, kaj vse se dogaja v njemu. 

Dobra plat škorpijona je strast in velika skrb do drugih. Za drugega je pripravljen iti izven svoje cone udobja. 

V najslabšem primeru se zapre vase in je samodestruktiven, saj ne more verjeti, kako močno čuti!

V najboljšem primer pa je romantičen, idealističen in te ljubi s popolno predanostjo in intenzivnostjo, kakor te ne more ljubite nihče drug! 

Največja težava škorpijona je ljubezen do sebe... Škorpijoni imajo namreč močna samodestruktivna nagnenja. A le zato, ker enostavno ne zmorejo obvladovati svojih intenzivnih čustev.

A zrel škorpijon tega ne počne več. Razvit škorpijon te pogleda naravnost v oči in vidi tvojo dušo ter vzpostavi z njo neverjetno globoko povezavo. Ob škorpijonu lahko začutiš, kako je, ko si si z nekom resnično blizu. Občutiš, kaj je to globina.

Tako škorpijona opiše odlična astroginja Debra Silverman:

Poglejte si še: Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim!

IN Obdobje ŠKORPIJONA - pa sploh razumemo to znamenje?