Ta 3 znamenja se dobro ujameta s ŠKORPIJONOM

Preverite, ali ste eno izmed znamenj, ki bi se zelo dobro ujelo s škorpijonom.

Ta 3 znamenja se dobro ujameta s ŠKORPIJONOM (foto: profimedia) profimedia
21. 1. 2022

Intenzivni, skrivnostni, zapleteni in strastni ... seveda govorimo o škorpijonih. Ko gre za intimnost in ljubezen, za njih ni šale. Ko srečajo nekoga, ki vzbudi njihovo zanimanje, se potrudijo po najboljših močeh in ne odnehajo, dokler te osebe ne osvojijo.

Če ste eno izmed naslednjih znamenj, je verjetno, da ste škorpijonova sorodna duša.

Rak

To je eden izmed astroloških parov, ki se (sploh v začetku) ne bo mogel odlepiti drug od drugega. Njuna povezava bo zelo stimulativna – imela bosta intuitiven odnos. Rak in škorpijon tvorita aspekt trigona, kar pomeni, da sta na astrološki karti narazen 120 stopinj – in to običajno vodi do harmoničnega toka med znamenjema.

Ker sta obe vodni znamenji, se zlahka razumeta, saj govorita isti (izredno čustveni) jezik. Tako škorpijon kot tudi rak sta zelo občutljiva, zato se bosta lahko povezala na globlji čustveni ravni in uživala v pogovoru o svojih občutkih. Raka ne bo odvrnila škorpijonova intenzivnost, škorpijon pa bo vedel, kako se spopasti z rakovimi razpoloženjskimi nihanji.

Kozorog

Ko se srečata ti dve znamenji, se lahko pojavi magnetna privlačnost, ki lahko povzroči takojšnjo in intenzivno povezavo. Najbolj se ujameta na spolnem področju, in ko lahko kozorog izrazi svojo pravo seksualno naravo, se izkaže za zelo zvestega in predanega partnerja. Njegov močen karakter je zanimiva in poživljajoča kombinacija za škorpijona. Težave lahko nastanejo le, če je kozorog preveč čustevno zaprt in hladen. 

Odlično se lahko ujameta, ker sta oba zelo ambiciozna. Zemeljsko znamenje kozoroga bo v odnos prineslo stabilnost in varnost, škorpijon pa bo spodbujal odprtost in intimnost. Drug drugega bosta spodbujala k osebni rasti, razlike med njima pa bodo ohranjale iskrico zanimanja tudi na dolgi rok.

Ribi

Ti dve znamenji lahko prisotnost drug drugega začutita na nezemeljski ravni. Tako škorpijon kot riba se najbolj udobno počutita v globinah svojih čustev in na tej ravni se bosta začutila že ob prvem srečanju. Čeprav škorpijon hrepeni po strasti med rjuhami, pa še bolj zagreto išče globoko povezavo s partnerjem tudi zunaj spalnice – in vodno znamenje ribe lahko izpolni te želje.

Močna čustvena povezava škorpijonov in rib lahko vodi v neverjetno spolno življenje, saj z domišljijo ribe in gorečo strastjo škorpijona skupaj ustvarjata veliko soparnosti. Kot par se bosta lahko izpopolnjevala tako fizično kot čustveno.

Vir: bustle.com