Tehtnice, ovni in škorpijoni so lahko krasni prijatelji

Prijatelji so naša družina po duši in ne po krvi. Oni so naši ljudje in intimni prijatelji, ki poznajo našo dušo. V svetu, ki je prepogosto zastrašujoč zaradi povprečnosti, pasivnosti in nerazumnost, so prijatelji naša oaza varnosti in moči. Poleg tega, da nas sprejemajo takšne, kakršni smo, nam bodo znali povedati, ko bomo zašli s svoje poti.

Tehtnice, ovni in škorpijoni so lahko krasni prijatelji (foto: profimedia) profimedia
12. 3. 2022

TEHTNICA kot prijatelj

Oni nas bodo znali opozoriti, ko se bomo začeli oddaljevati od samih sebe. A ne bodo obsojali.

TEHTNICA je posameznik, ki je prijatelj v pravem pomenu besede. To je oseba, ki vam iz vsega srca želi, da postanete življenjski umetnik, in zagotovo vas bo opozorila, če bo vaše življenje postalo neresnično. Ni treba, da vas imajo drugi ljudje radi in vas sprejemajo, ker je to predvsem vaša odgovornost. Vendar vas imajo prijatelji, rojeni v znamenju tehtnice, vseeno radi in vas sprejemajo, ker prepoznajo vaše vrednosti. 

OVEN kot prijatelj

Čeprav se pogosto poudarja, da so pravi prijatelji ob nas, ko nam je težko, bi morali biti ob nas tudi takrat, ko v življenju vse teče gladko.

OVEN je prijatelj, ki je z vami tudi kadar vam ni treba skupaj ničesar premagovati, ko ne rabite pomoči in podpore, da se prerinete skozi, ampak ko potrebujete podporo, da proslavite neki izvrsten trenutek. Prijatelji ovni znajo častiti in se veseliti vaše lepote in lepote sveta okoli vas. Seveda vam bo to potem dalo moč, da se skupaj prebijete skozi težke trenutke. Vedno so optimistično naravnani in nikomur od prijateljev ne dovolijo, da je slabe volje.

ŠKORPIJON kot prijatelj

Pomembno je, da je prijatelj naša podpora in ne bergla.

ŠKORPIJONI so pravi strokovnjaki pri premikanju meja. Izzvali vas bodo, da občasno odidete iz svojega poznanega sveta, da zavijete z dobro steptane steze in odkrijete nekaj novega o sebi, o naravi življenja ali celo o naravi prijateljstva. Odlično hranijo vaše skrivnosti in se vedno poglobijo v vse vaše zaznave, slabe in dobre.

Cilj v življenju ni pritegniti čim več ljudi, temveč pritegniti tiste, s katerimi lahko uživamo takšni, kakršni smo. Požvižgajte se na ljudi, ki delajo nekaj le zato, ker je tako prav. Ti ljudje si ne želijo postati življenjski umetniki, temveč želijo živeti nepristno. Seveda bo to manjše število ljudi kot če bi igrali, da smo nekaj, kar nismo in bi skušali zadovoljiti njihova pričakovanja. Zato res ni vredno igrati. Pravi prijatelj je dovolj moder, da ve, da je pomembno pokazati svoj pravi obraz in se ravnati po svojih pravilih in ne drugih.

Imeti vsaj eno pravo osebo v življenju je veliko bogastvo. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si tudi: