TEMU se v marcu raje izognite (glede na astrološko znamenje)

Preverite, katero “napako” lahko po mnenju astrologov v prihajajočem mesecu preprečite.

TEMU se v marcu raje izognite (glede na astrološko znamenje) (foto: shutterstock) shutterstock
1. 3. 2023

Oven

Najbolje je, da se ne vračate nazaj k ljudem, ki so vas prizadeli in nimajo namena spremeniti svojega načina življenja, samo zato, ker se počutite osamljeni.

Bik

Ne naredite napake s tem, da se podcenjujete in domnevate, da nečesa ne zmorete doseči, še preden si ponudite priložnost, da bi poskusili.

Dvojčka

Ne pretvarjajte se, da je vse v redu in ne pometajte težav pod preprogo, saj jih boste s preziranjem na dolgi rok le še bolj okrepili.

Rak

Ne odrivajte stran ljudi, ob katerih resnično uživate, samo zato, ker se bojite, da bi vas nekoč v prihodnosti prizadeli.

Lev

Ne zadržujte se ob napačnih ljudeh samo zato, ker se počutite, kot da jim nekaj dolgujete.

Devica

Ne naredite napake z domnevanjem, da veste, kaj si mislijo drugi, namesto da bi se preprosto pogovorili z njimi in slišali, kaj imajo v resnici za povedati. Tako se lahko prihajajoči mesec izognete številnim nesporazumom.

​​Tehtnica

Ne bodite preveč vljudni in prijazni do ljudi, ki ne upoštevajo vaših meja in vas ne spoštujejo. Dovoljeno vam je vztrajati pri svojem in biti samozavestni.

Škorpijon

Ne naredite napake s tem, da se izolirate od drugih z namenom, da bi se zaščitili. Zaslužite si živeti z vso polnostjo in izkusiti vse, kar ponuja ta svet.

Strelec

Ne naredite napake s tem, da zanemarite odnose in domnevate, da ljudje vedo, kako se počutite. Včasih je potrebno stvari povedati naglas.

Kozorog

Izognite se primerjanju svoje življenjske poti z drugimi, saj je vsaka pot drugačna in unikatna. Nikamor se vam ne mudi – imate še veliko časa, da uresničite svoje cilje.

Vodnar

Ne naredite napake s tem, da se pri delu ženete v ekstreme in tvegate možnost za izgorelost. Zaslužite si sprostitev in nekaj dni, ko produktivnost ni na vrhu vaših prioritet.

Ribi

Ne naredite napake s tem, da izberete lažjo pot namesto prave, saj se bo vaše trdo delo na koncu obrestovalo.

Vir: Collective.world