Zakaj je tako težko razumeti ljudi, rojene v znamenju VODNARJA?

Vodnarji veljajo za izjemno ustvarjalne, sproščene in inteligentne posameznike, ki s svojim značajem navdušujejo številne! Vseeno pa jih je včasih težko razumeti, predvsem zaradi teh lastnosti...

Zakaj je tako težko razumeti ljudi, rojene v znamenju VODNARJA? (foto: Profimedia) Profimedia
21. 9. 2022

Zasanjanost

Morda na prvi pogled ne deluje tako, a vodnarji so močni sanjači. Želijo si spremeniti svet in verjamejo v svetlejšo prihodnost. Včasih pa imajo v odnosih zaradi tega nerealna pričakovanja do svojih bližnjih, zato lahko hitro pride do nesporazumov, konfliktov in razočaranja.

Pustolovska naravnanost

Vodnarjeva pustolovska duša je zabavna in je eden izmed razlogov, zakaj jih imajo ljudje radi. A včasih so lahko tudi pretirano energični. Počitek zanje ne obstaja in ko zaključijo eno pustolovščino, že načrtujejo drugo. Včasih jim je zato težko slediti, še težje pa se jim je pridružiti pri vsaki nori ideji, ki jo dobijo.

Raztresenost

Ustvarjalni vodnarji so pogosto lahko tudi raztreseni. Organiziranost ni njihova vrlina in pogosto pozabijo na dogovore, pomembne sestanke in celo rojstne dneve bližnjih. Zaradi tega jim mnogi zamerijo, vendar vodnarji v resnici ne pozabijo podatkov, ker jim ne bi bilo mar; raztresenost je preprosto del njihove osebnosti.

Samostojnost

Vodnarji so izjemno samostojni in tega jim ne bo nerodno pokazati. Tudi v razmerju se ne bodo pretirano zanašali na partnerja, zaradi česar na trenutke deluje, da si odnosa sploh ne želijo. V resnici pa imajo zelo radi svoje bližnje, vendar radi tudi poskrbijo sami zase in so neodvisni.

Preberite si še: