Znamenja, ki se najpogosteje ujamejo v POLETNO ROMANCO

Ste eno izmed znamenj, ki je naklonjeno poletnim avanturam?

Znamenja, ki se najpogosteje ujamejo v POLETNO ROMANCO (foto: profimedia) profimedia
25. 5. 2022

1. Strelec

Samski strelci živijo za poletne avanture! Naključno srečanje, brez navez in nič drugega kot odprte možnosti? To je točno tisto, kar si želijo. Strelci so igrivi, zabavni in stvari nočejo jemati preveč resno. So odlični družabniki, ki vedno vedo, kako vnesti malo več navdušenja tudi v najbolj dolgočasne situacije. Čeprav so več kot sposobni biti v razmerju, imajo radi odprte možnosti, kar jih žene v kratkotrajne poletne romance.

2. Dvojčka

Tako kot strelci tudi samski dvojčki radi raziskujejo vse možnosti, ki so jim na voljo, kar jim pogosto preprečuje, da bi se predolgo držali samo ene osebe. Lahko se zdi, da so povsod le delno in nikjer popolnoma prisotni, a z njimi nikoli ne bo dolgčas. V enem trenutku lahko zmedejo s svojo intenzivnostjo in strastjo, v naslednjem trenutku pa se spet oddaljijo. Težko je napovedati njihovo naslednjo potezo – to pa je ravno bistvo poletne avanture, kajne?

3. Lev

Ko gre za nepozabne trenutke, se levi vedno znajdejo v bližini. Še posebej v mesecu avgustu (njihovi sezoni) so v svojem elementu. Radi prejemajo pozornost in se ne bojijo pognati za tem, kar si želijo. Že na začetku bodo jasno povedali svoje namere, ki jih imajo do drugih, tako da ne bo veliko prostora za ugibanje in mešane signale. Na trenutke znajo dramatizirati, vendar so neverjetno strastni in se stvari ne bojijo potisniti do meja.

4. Škorpijon

Čeprav se morda zdijo zastrašujoči, so škorpijoni že dolgo znani kot eno najbolj strastnih znakov zodiaka. Kljub pomanjkanju zaupanja in njihovi ranljivosti znajo do potankosti izkoristiti vsako srečanje. Izžarevajo svojo samozavest in navdušujejo s svojim humorjem in spolno močjo. Hkrati pa še vedno ohranjajo svoje zidove, da bi se zavarovali in preprečili, da bi jim kdo prišel preblizu. To lahko povzroči resne težave v zvezi, vendar je dobra strategija, ki se obnese pri poletnih avanturah.

5.  Oven

Ovni so neverjetno strastni in razburljivi ljudje, ki radi izkoristijo vse nove priložnosti. Znani so po tem, da so drzni in samozavestni ter se ne bojijo slediti temu, kar hočejo. So več kot sposobni, da se ustalijo in vstopijo v resno zvezo, vendar hkrati zelo uživajo v različnosti in preizkušanju novih stvari. Če se jim ponudi priložnost za poletno avanturo, jo bodo brez razmisleka izkoristili.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Ta teden prinaša prav posebne izzive 3 znamenjem

in MAJ bomo zaključili z MLAJEM v dvojčkih