3 znamenja, ki vam ne bodo tako zlahka odpustila

Za nekatera astrološka znamenja odpuščanje ni mačji kašelj. Poglejmo si, katera od najdlje gojijo zamere.

3 znamenja, ki vam ne bodo tako zlahka odpustila (foto: profimedia) profimedia
13. 8. 2022

1.  Bik

Biki ne odpuščajo zlahka – če sploh. Od vseh astroloških znamenj so ravno oni tisti, s katerimi je najmanj dobro priti v navzkrižje. Ko se jim enkrat zamerite, bodo zelo neusmiljeni, poleg tega pa vam bodo morda tudi privoščili slabe stvari, ki se vam dogajajo. Ne samo, da bodo dolgo gojili zamero – želeli se vam bodo tudi maščevati. Ko enkrat razjezite bika, boste nedvomno občutili njegove trde roge.

2.  Škorpijon

Za škorpijone odpuščanje ni mala malica. Stvari jemljejo zelo osebno – verjetno bolj osebno, kot so bile kdajkoli mišljene. Ko jih nekdo prizadane, bi jih v zameno raje 10-krat bolj prizadeli nazaj, kot pa jim odpustili. Tudi pri maščevanju se spustijo na zelo osebno raven. Ko nekdo sproži njihov alarm, bo za to moral plačati!

3.  Kozorog

Tudi kozorogi niso najbolj prizanesljivi, ko jih nekdo razjezi ali prizadane. Pretvarjali se bodo, da odpuščajo pod enim pogojem – če lahko iz drugega iztisnejo veliko uslugo (dosti večjo od problema, zaradi katerega gojijo zamero). V nasprotnem primeru si ta oseba ne zasluži njihovega odpuščanja ali pozornosti. Tako ali tako pa lahko pozabi na vse privilegije, ki jih je prej imela v prijateljstvu/odnosu.

Povzeto po: thoughtcatalog.com