Brrr... 4 znamenja, ki NE marajo hladnih dni

Nekateri obožujete vročino in tople dni, nekateri imate najraje mrzlo sapico in sneg. Katera znamenja pa imajo težavo, ko prihajajo hladni dnevi, saj jih ne prenašate najbolje?

Brrr... 4 znamenja, ki NE marajo hladnih dni (foto: profimedia) profimedia
3. 12. 2022

1. LEV

Levi imate občutek, da se v hladnih dneh vaš čas dobesedno ustavi, saj so okrnjene vaše možnosti za aktivnosti v naravi. Čeprav ste najraje na prostem, v hladnih dneh to za vas ne drži. Lev želi biti viden, vendar v hladnih dneh nekako pozabi na to. Rad se zavije v šal, kapo in toplo bundo, tako ga zebe, da je od daleč neprepoznaven. Pri njih je pogosto v hladnih dneh, da jih močno zebe v roke. Nekateri levi tako nestrpno čakajo, da se zima konča, še preden se je sploh začela. 

2. STRELEC

Strelci imajo najraje tople dni, zato jih zima in hladno podnebje popolnoma demotivira. Ker so strelci praktični in pametni dobro vedo, da je vedno pametno nositi več slojev, ko je zunaj mraz, ampak slojev je za strelca vedno premalo. Potrebujejo veliko optimizma, da se podajo v akcijo v hladnih dneh. Čakajo in upajo, da jih čim prej objamejo sončni žarki. Ko pride hud mraz, so strelci trmasti in nekoliko nepredvidljivi. Četudi bodo skoraj zmrznili, se bodo kljub tresočemu glasu znali pretvarjati, da ni tako hudo. Ponosni so, da se lahko spopadejo s katero koli situacijo, le pri spoprijemanju z mrazom jim včasih ne uspeva najbolje.

3. KOZOROG

Tudi kozorogi niso najbolj navdušeni nad mrazom. Ni jim všeč, da praznujejo v hladnih dneh, saj so tako prikrajšani za kakšen prijeten piknik v naravi. Tisti, rojeni v sivih dneh se tudi hitro zlijete s sivimi energijami, manjka vam sonce, pogrešate toploto. Kozorog je oseba, ki ima rada nadzor nad vsem, tudi nad vremenom. Čakajo vremenske napovedi in jezni so, če je napovedano sončno vreme, zunaj pa je mraz. V hladnih dneh se želijo skriti pred mrazom in najbolj uživajo v toplem stanovanju. Gamaše, topli škornji in najdaljši šal, to je njegova nujna oprema.

4. VODNAR

Vodnarju je teorija, povezana z zimo, zelo všeč, v realnosti in praksi pa hladne dni težko prenaša. Pričakuje, da bodo prijatelji razumel, da se težko druži na mrazu, zato mu ne zamerite, če bo raje ostal doma na toplem. Če mora biti vodnar predlogo izpostavljen mrazu, lahko pričakujete, da se bo njegovo razpoloženje močno spremenilo. Zato mu, ko je premražen, raje ponudite kozarček vročega kakava. Če se zima razširi vse tja do pomladi, bo vodnar še bolj nestrpen in vznemirjen. Sicer pa je vodnarjev moder um sposoben prepričati se, da ni tako mrzlo, kot deluje na prvi pogled. Veliko denarja lahko porabijo za zimske dodatke, ki poskrbijo da jim je toplo.

Pripravil: horoskop.si

Poglejte si še: Temne strani astroloških znamenj in kako jih preseči

3 znamenja, ki hrepenijo po drami (+ 3, ki se je izogibajo)

ali 4 znamenja, ki potrebujejo največ pozornosti v odnosih