Za ti 2 znamenji astrologi pravijo, da ju ima vesolje še posebej rado

11. 6. 2024
Deli
Za ti 2 znamenji astrologi pravijo, da ju ima vesolje še posebej rado (foto: profimedia)
profimedia

Čeprav ima vsako znamenje svoje edinstvene lastnosti, ki ga naredijo posebnega, imata ti dve znamenji še dodatno prednost, kar se tiče sreče. 

Vsako znamenje ima svoje edinstvene lastnosti, zaradi katerih je srečno in posebno. Vendar pa tisti, ki imajo v svoji glavni triadi ugodne znake (ki jim vladata Jupiter ali Venera) ali so prevladujoči v teh znakih, veljajo za izjemno srečne ali blagoslovljene, ker ta dva planeta zagotavljata dodaten kanček samozavesti in sreče.

Ribi

Ribe so "ljubljenke vesolja", ker so se prilagodile vsem dvanajstim lekcijam zodiaka.

Venera je v ribah poveličana z razlogom. Ribe znajo brezpogojno ljubiti druge, če so se razvile in dozorele. Najčistejša manifestacija ljubezni, kakršna bi lahko bila in bi morala biti, je običajno utelešena prav z Venero v ribah. To je ljubezen, ki je odpuščajoča, potrpežljiva, prijazna in pripravljena na žrtvovanje.

Ribam pa vlada tudi Jupiter. Ta jim podari srečo, ki jo potrebujejo, da premagajo ovire. Z Jupitrom je povezana tudi vera, in podobno kot strelec so ribe zelo optimistične pri premagovanju težav, ki se jim postavijo na pot.

Na drugi strani tega položaja je devica, ki ji vlada Merkur, kar omogoča ribam, da kanalizirajo nekatere pozitivne lastnosti  svojega sestrskega znaka. Ribi lahko razvijejo potrpežljivost, potrebno za ohranjanje prednosti, ki jih potrebujejo, da živijo srečno.

Strelec

Strelec je pionirsko znamenje, ki se ne boji presegati meja. Odraža ideale Jupitra in nenehno išče osebno rast. To je znamenje, ki uteleša pustolovščine, potovanja in filozofijo, saj so njegovi cilji širitev, pridobivanje znanja in povezovanje.

Del tega, kar strelca naredi za ljubljenca vesolja, je v tem, da to znamenje ne sprejema poraza. Navsezadnje je znamenje pred njim škorpijon, ki je bojevnik, in znamenje za njim kozorog, ki je vztrajni plezalec. Strelec je posvojil najboljše lastnosti obeh in ta fuzija ustvarja edinstveno znamenje. Strelec bo iskal upanje v času stiske. Ve, da lahko premaga karkoli, ker ima močno vero v vesolje ali vase.

Povzeto po Yourtango.com

Preberite tudi: