3 znamenja, ki bodo MLAJ preživela umirjeno

Spadate med znamenja, ki naj bi tokratni mlaj preživela najbolj umirjeno in lahkotno?

3 znamenja, ki bodo MLAJ preživela umirjeno (foto: pexels) pexels
8. 7. 2021

OVEN

Trenutni dogodki so lahko za marsikoga kaotični, vendar ne za ovne - vi lahko ta čas obrnete v super priložnost za rast. To je dober čas, da premislite o svojih čustvenih potrebah. Pa tudi, s kom se počutite najbolj udobno in kje se lahko zares izražate? Ne pozabite sedaj tudi na svoje drage hobije, do katerih čutite veliko strast. 

DVOJČEK

Poletje je za vas lahkoten čas druženja. Družabnost in sklepanje vezi je za vas nekaj tako naravnega. Imate sposobnost, da očarate s pogovorom in ljudje vas imajo zaradi tega radi. Mlaj pa vas poziva, da sedaj tudi vi izrazite več hvaležnosti za ljudi okoli sebe. Morda boste tudi inspirirani za sklepanje novih odnosov z ljudmi, ki vam poprej niso bili najbolj blizu. 

TEHTNICA

Ni skrivnost, da tehtnice jemljete svoje odnose z drugimi zelo resno. Običajno ste prav tehtnice tiste, ki poskrbite, da odnosi funkiconirajo. Morda je sedaj čas, da premislite malo bolj o svojih vlogah. Ste vedno vi tisti, ki dajejo pobudo za druženje? Karkoli že, v tem času boste lažje reševali morebitne konflikte in preizkušnje. Ne pozabite si vzeti tudi nekaj časa samo zase, da si napolnete baterije. 

vir: bustle.com

Poglejte si še: Katera znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ

in preberite več o julijskem MLAJU (11. julij)