3 znamenja, ki bodo najbolj lahkotno preživela MLAJ v škorpijonu

V nedeljo prihaja novembrski mlaj v misterioznem znamenju škorpijona.

3 znamenja, ki bodo najbolj lahkotno preživela MLAJ v škorpijonu (foto: pixabay) pixabay
13. 11. 2020

To je čas, ko se lahko soočimo s svojimi temnimi sencami, sprejmemo svoje strahove in se pripravimo na nove duhovne začetke. 

Tokrat si poglejmo, katera 3 znamenja naj bi najbolj lahkotno preživela tokratno luno, a kljub temu imajo sedaj lepo priložnost za osebno rast: 

OVEN

Temna moč mlaja ne bo vplivala tako močno na ovne. Vaš planet Mars se je ravno sedaj obrnil v direktno gibanje, zato ste ovni sedaj spet bolj motivirani in osredotočeni. Tokratno energijo lune lahko uporabite, da pogledate globoko vase in se soočite s svojo lastno realnostjo. Naj bodo to osebne želje, cilji in odnosi - v vse bo potrebno vložiti trud in iskrenost. Za ovne je to lahko odličen čas moči, zato le veselo na delo! 

DEVICA

Devicam bo mlaj v škorpijonu pomagal pri introspekciji oz. gledanju vase. Opazujte, kako komunicirate z drugimi in kje oz. na kakšen način bi lahko svojo komunikacijo izboljšali. Ker se je vaš vladar Merkur premaknil iz retrogradnosti, bo to tudi v vašem umu umaknilo nekaj meglic, da boste lahko stvari videli jasneje. To vam lahko pomaga tudi v vaših odnosih. Morda pa boste v času mlaja bolj čustveno ranljivi kot običajno. To je vaša lekcija - sprejmite svojo čustveno in  občutljivo plat, ni je potrebno skrivati. 

STRELEC

Če se vam zdi, da gre nekako vse mimo vas v tem času, si vzamite ta vikend nekaj časa samo zase. V zadnjem času ste bili morda precej pod stresom, vendar vedno se lahko zatečete v svoj sanjski prostor. Poiščite uteho v svojem magičnem svetu in se umaknite od stresa. Počivajte, meditirajte, hodite po naravi in se sproščajte v času tokratnega mlaja. Naj vam energija škorpijona pomaga, da vzpostavite stik s seboj. 

vir: consciousreminder.com