3 znamenja, ki imajo lahko tekom te polne lune večje čustvene izbruhe

Poglejmo si, katera znamenja lahko marčevska polna luna najbolj močno čustveno "zadane". 

3 znamenja, ki imajo lahko tekom te polne lune večje čustvene izbruhe (foto: pixabay) pixabay
24. 3. 2021

Prva polna luna v novem astrološkem letu je pred nami. Zazibala nas bo v pomladno energijo. Za nekatere je to čas akcije in vznemirjenja, nekateri pa se na to še privajajo in občutijo večjo utrujenost. 

Napolnila se bo 28. marca in nam pomagala pri vzpostavljanju ravnovesja in harmonije v naših življenjih. Splošen poudarek bo na odnosih, pravičnosti in lepoti. 

Nekateri pa bodo lahko imeli bolj močne čustvene izbruhe. Odprejo se lahko stare rane, še posebej na področju romantičnih odnosov. Spomini povezani s strtimi srci bodo prisotni in tudi ranjeni ego se lahko oglasi. 

Intenizivnost lunine energije se z vsakim dnem povečuje in vsak ima svoj čas, ko jo začuti. 

Poglejmo pa si, katera znamenja lahko ta luna najbolj močno čustveno "zadane". To je sicer seveda popolnoma odvisno od posameznika in njegovega trenutnega obdobja. 

OVEN

Nahajamo se v obdobju ovna, kar pomeni, da ste ovni sedaj v središču pozornosti. Ta polna luna bo obsijala partnerski del vaših rojstnih kart. To pomeni, da boste morali del svoje pozornosti premakniti v vaša povezovanja z drugimi ljudmi. Sedaj je pomembno, da pogledate, kakšno vrednost in energijo prinašate v svoje odnose, vključno z vso čustveno prtljago, ki jo nosite s seboj in vnašate v svoje odnose. Čas polne lune lahko poudari vaše rane in težave v vaših odnosih. Dobro je, če preživite nekaj časa z bližnjimi, s katerimi ste najbolj tesno povezani, in se pogovorite ter očistite dramo in neravnovesja, ki so prisotna. Zapomnite si, da bo miroljuben, mehki in diplomatski pristop k reševanju težav v odnosih najbolj produktiven. Ne pozabite poslušati druge plati. 

TEHTNICA

Polna luna se bo nahajala v vašem znamenju, zato boste tehtnice lahko čutile globoko, močno in intenzivno. Odnosi vam bodo služili kot ogledala za rast. Poudarek bo na vaših najbližjih odnosih. Polna luna vas naproša, da pričente delati na svoji samozavesti ter da se iskreno vprašate, kaj vaši bližnji odnosi prinašajo v vaše življenje. To je čas za lastno refleksijo in za pregled vaših potreb. Da, vaših, ne potreb drugih. Seveda so tudi te enako pomembne, a prvo morate poskrbeti zase. Pogoj za zdrave odnose z drugimi je, da ste povezani sami s seboj. Ne zanemarjajte skrbi zase. 

KOZOROG

Kozorogi, polna luna bo vplivala na vaše službeno življenje. Ponuja vam možnost, da na nek način napredujete. Če ste imeli že nekaj časa v mislih kakšen poseben cilj in projekt, je sedaj čas, da ga pričnete uresničevati. To je čas za pogovore, za delanje na samozavesti ter za iskanje ravnovesja med poslovnim in zasebnim življenjem. Polna luna bo lahko pritiskala tudi na vaše odnose. Lahko je prisotna drama. Omehčajte se. Pomembno je, da vlagate tudi v odnose, ne samo v delo. Ključ za uspeh je najti srednjo pot. 

Vir: bustle.com

Poglejte si še: Ta 3 znamenja naj bi bolj umirjeno preživela tokratno polno luno

Preberite si več o prihajajoči polni luni v članku: Polna luna v tehtnici prinaša energijo za zdravljenje, zaščito in harmonijo