Kakšna je moč junijske POLNE LUNE? Ponuja nam pomoč

Pred nami je junijska polna luna, ki nastopi v nedeljo, 4. junija ob 05.42 uri zjutraj. Prihaja na pomoč, da nas pomiri po transformativnih in morda celo prelomnih življenjskih dogodkov, ki so se zgodili v sezoni mrkov konec aprila in maja.
4.6.2023 ob 5:42 Polna Luna - Ščip

Kakšna je moč junijske POLNE LUNE? Ponuja nam pomoč (foto: shutterstock) shutterstock
1. 6. 2023

Zdi se, da tokratna polna luna v znamenju strelca nosi lahkotnost, igrivo naravo in veselje. Želi, da potujemo, raziskujemo in iščemo.

Ko pa na njo pogledam drugače, vidimo nekaj globljega – bolj skrivnostno lastnost, ki od nas zahteva, da gremo vase, se poglobimo in morda celo ponovno razmislimo o nekaterih načinih, ki smo jih izbrali živeti.

Po eni strani morda čutimo potrebo, da se posvetimo svojim obveznostim in urniku, po drugi pa čutimo to potrebo, da najdemo svojo svobodo in malo bolj uživamo v življenju.

Zaslužen počitek po velikih dogodkih

Ta polna luna, ki doseže vrhunec 4. junija zjutraj, je prva polna luna po mrkih. To nam bo pomagalo, da se še naprej umirjamo po transformativnih in morda celo prelomnih življenjskih dogodkov, ki so se zgodili v sezoni mrkov konec aprila in maja.

Ko bomo doživljali to polno luno, bomo verjetno ugotovili, da se bodo dogodki mrka sedaj nekoliko ublažili. Vpliv lune ponuja ravno pravo mero ravnovesja in stabilnosti, pomešane z igro, avanturo in zabavo.

Energijo te polne lune lahko izkoristite tako, da si vzamete čas za svoje obveznosti, pa tudi čas za počitek in igro. Sami boste najbolje vedeli, česa v življenju trenutno potrebujete več. Če ste odlašali, morda sedaj potrebujete več strukture in časa, da se posvetite svojim prednostnim nalogam. Če ste trdo delali in se počutite izgoreli, morda potrebujete več časa za igro in počitek. Morda potrebujete malo obojega! Tu bo ključno ravnovesje.

Ko se okoli vas vrti polna luna v znamenju strelca, je to tudi dobra priložnost, da razmislite, kam usmerjate vi svojo puščico. Ali ciljate v smer, ki je koristna? Ali svojo energijo vlagate tja, kjer je res potrebna? Uporabite vibracije te polne lune, da jasno ugotovite, kam želite usmeriti svojo puščico. Morda ponovno ocenite, ali je bolje, da svoj čas in energijo porabite v kakšni drugi smeri. To je tako dobra priložnost, da izboljšate smer, v katero vlagate svojo energijo.

Trenutek za pokojne

Če pogledamo v ozvezdje Strelca in potegnemo črto tja, kamor meri lokostrelec s puščico, pristanemo pri zvezdi Antares. Antares je ena najbolj svetih zvezd na našem nočnem nebu in je znana kot srce škorpijona. Antares naj bi bil počivališče duš na poti v onostranstvo. Na tem počivališču se duše spomnijo svojega božanskega načrta, kako zelo so ljubljene in da nikoli niso bile in ne bodo zares same.

To je tudi trenutek, ko se lahko spomnete vseh pokojnih, ki so morda sedaj na točki počivališča in jim zaželite vse dobro. 

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še:

Eden boljših čipsov, ki ste ga kdaj jedli - PARADIŽNIKOV ČIPS! Poglejte si preprost recept: