5 stvari, ki jih prinaša današnji MLAJ v VODNARJU

Kaj je o današnjem mlaju zapisala astrologinja? 

5 stvari, ki jih prinaša današnji MLAJ v VODNARJU (foto: pixabay) pixabay
11. 2. 2021

Danes zvečer imamo MLAJ V VODNARJU.

Že nekaj dni deluje in še nekaj dni bo. 

Tokratni MLAJ prinaša: 

1. Občutek svobode

2. Učenje novih pristopov in novih znanj

2. Pomembnost obvladovanja nemira

4. Povezovanje z božansko modrostjo 

5. Vstop v svoj največji potencial 

Naslednji dan je tudi kitajsko novo leto - leto bivola, ki govori o tem, da je potrebno vztrajno in organizirano delati, sodelovati, se po potrebi nekaj novega naučiti, se uskladiti na nov način, ki vibrira s teboj in s tvojim značajem v tistem trenutku.

Vsak od nas ima ogromno potencialov v sebi, a si marsikdo niti ne dovoli pogledati v neko novo možnost, ker tisto je neznano in tistega nimaš pod kontrolo, ker ne veš, kaj ti prinaša.

A če želiš uspeh, je nujno narediti nov korak. Biti odprt za vse, sprejeti pa tisto, kar te potegne. In zakaj te je neka stvar potegnila? Ker točno to potrebuješ, da se razvijaš? Ali zato, ker vsi imajo, pa bi tudi ti?

Ta mlaj nudi novosti, da jih uvajaš sam od sebe ali pa te življenje "brcne", da moraš nekaj predrugačiti, da pride do prepotrebne novosti. Ta brca je lahko tukaj in zdaj, te dni, a napredek potrebuje najprej notranji mir, pa lastno organiziranost, da si vse najprej sestaviš in šele nato so mogoči zares novi začetki.

Skok v novo je možen šele čez kakšen mesec dni ali nekomu celo aprila maja, julija ali avgusta. Junij sem preskočila, ker je zelo podoben temu februarju po planetarnih turbolencah.

Današnji mlaj ima še eno zanimivost. Mars, ki se z Merkurjem "čudno" gleda te dni, pa Saturn, ki se še bolj "čudno" gleda z Uranom, sporočajo, da ni potrebno vsepovprek delati večjih nakupov te dni. Zdaj ni čas za velike nakupe in za neka večja vlaganja. 

Zdaj se sadijo semena v tišini in v svojem notranjem miru ter z radostjo, da se najprej ti sam povežeš z novo energijo posejanega, da bi kasneje, ko vzklije vse skupaj, ko začutiš pravi čas, s svojo radostjo širil prijetno energijo svojega ploda.

Humor, igrivost, optimizem in delovanje v skupno dobro, originalnost, posebnost so  energije naslednjih 14 dni tega meseca, ker vse to je energija vodnarja, ki se nam ponuja. 

Pa naj nas ziblje notranje veselje. Tega še kako potrebujemo.

Pijte dovolj vode - mlačne, čaja ali juhice, naj se telo oreng prečisti, hkrati pa tudi misli.

Sonja Šmit
Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2021, pa me za naročilo na termin kontaktirajte na zasebno sporočilo.