IZJEMNO močna energija MLAJA, ki prihaja v četrtek

V četrtek, 11. februarja ob 20.06 uri je zopet čas za lunin mlaj, tokrat v znamenju vodnarja. 

IZJEMNO močna energija MLAJA, ki prihaja v četrtek (foto: pixabay) pixabay
10. 2. 2021

V času mlaja bodo v znamenju vodnarja poleg Lune še Sonce, Venera, Merkur, Jupiter in Saturn. 

Izjemo močno prisotna energija vodnarja torej!

Vodnarska energija je revolucionarna, inovativna, prebujajoča in odprta. Prinaša nove ideje in ambicije ter dar tega, da vidimo sebe v drugemu. Naša pozornost se lahko obrača v neke povsem nove dimenzije. Naš um je lahko zelo dejaven.

Ta močna doza energije se lahko usmeri v karkoli. 

Kje si želite razširiti svoj pogled? Kako na nov način početi stvari, ki jih počnete? Kako sprejeti tok sprememb?

Energija vam je na voljo, povežite se s seboj in poglejte, kam jo morate usmeriti. 

Dogajajo se lahko tudi večji premiki na globalni ravni. Nazadnje, ko smo imeli tako močno prisotno vodnarsko energijo, je bilo v 60ih, takrat, ko je svet preplavilo hipijevsko gibanje, ki se je zavzemalo za mir in enakost, za skupnost ter družbene pograme, ki delujejo v dobrobit vseh - zelo vodnarske vrednote. Morda se potreba po podobnih vrednotah pojavi tudi v času tokratnega mlaja. 

Nekateri povezujejo ta mlaj z Veliko konjunkcijo, ki se je zgodila na decembrski solsticij. Čas, ko naj bi se pričela nova, vodnarjeva doba - z drugačnimi vibracijami in drugačno realnostjo. 

Mlaj naj bi predstavljal točko aktivacije. 

Torej je to čas, ko lahko zvišamo svojo vibracijo, ne le za svoje najvišje dobro, pač pa za dobro vseh na planetu. Vaša lučka na svetu je pomembna in potrebna. 

In čeprav mlaj prinaša lep opomnik, da smo sami kreatorji svoje realnosti in da lahko zaživimo na povsem novih nivojih resničnosti, lahko hkrati sproži tudi močne napetosti in tenzije. 

Ko imamo vrsto planetov tako tesno skupaj, lahko to povzroči občutke zmedenosti, ki nas povsem preplavijo. Občutek imamo, kot da hodimo skozi gosto meglo. Ne vemo točno, kaj je zgoraj in kaj spodaj. Morda izgubimo občutek varnosti. Naš um se zmrači in ne vidi poti pred seboj.

Morda bomo v teh dneh potrebovali več počitka in spanja. Privoščite si pavzo, da si napolnete baterije oz. vašo notranjo moč. Poskrbite zase, osredotočajte se v teh dneh na odpuščanje in spuščanje preteklosti. 

Čeprav bo um zmeden in meglen, je to znak, da pojdite iz uma raje v srce. Naj gre energija iz glave v srce. Ko se ustali tam, sedite z njo in ji prisluhnite, kaj vam sporoča. 

Moč se skriva v tihem sedenju s samim seboj. Takrat lahko notranja modrost pride na površje. 

V tej močni energiji zraka, ki je prisotna okoli mlaja, je dobro imeti v mislih, da ni potrebno verjeti v vsako našo misel. Je le misel. Vsako misel se da spremeniti. 

Ustvarite si lep mlaj z majhnimi dejanji skrbi zase, da bo energija tekla bolj lahkotno in svobodno ter vas popeljala v pozitivne spremembe. 

vir: foreverconscious.com

Poglejte si še: