7 stvari, ki jih morate storiti v novi dobi VODNARJA

Ker prehajamo v novo obdobje oz. dobo, pričakujte velike spremembe v kolektivni zavesti. 

7 stvari, ki jih morate storiti v novi dobi VODNARJA (foto: pixabay) pixabay
9. 2. 2021

Veliko možnosti je, da se vam v tem prehodnem obdobju zdi življenje mnogokrat (pre)težko, vendar zaupajte, da se za vas ustvarjajo nove poti in da vas čakajo povsem nove možnosti, ki si jih morda sedaj niti predstavljate ne. Potrebno je le vztrajati skozi to trenutno fazo spremembe. 

Vesolje nam daje poziv za veliko spremembo tako na osebni ravni kot na ravni celotnega človeštva. 

Staro počasi umira. Ustvarjajo se novi temelji in z njimi platforma za nove cilje. 

Poglejmo si 7 stvari, ki morate storiti v dobi VODNARJA, če želite napredek in srečo: 

1. SPREJMITE NENAVADNE IDEJE

Energija Vodnarja zahteva, da sprejmemo nove perspektive in poglede na življenje ter se odpremo za povsem nekonvencionalne misli in prakse. To je čas, ko bo, ne glede na vse, potrebno zares postati avtentičen. 

2. OPUSTITE MATERIALISTIČNE TEŽNJE

Večina zadnjih velikih konjukcij se je zgodila v zemeljskih znamenjih, ki so osredotočila našo pozornost na materialne stvari. 

Ko se planeti premaknejo v zračnega Vodnarja, pa je to čas, da prenehamo razmišljati toliko o grobi in površinski materialnosti. Zdaj je čas za še več osredotočenosti na duhovnost in osebno izpopolnjevanje!

3. RAZŠIRITE KROG PRIJATELJEV

Doba Vodnarja je namenjena ustvarjanju skupnosti in kolektivnega delovanja. Tej energiji se boste prilagodili tudi s tem, ko si boste ustvarjali nova prijateljstva, se vključevali v aktivnosti in skupine, kjer so ljudje s podobnimi interesi in hobiji. V novi dobi je pomembno, da smo in ostanemo povezani. Da razvijamo mrežo odnosov in prijateljstev, ki nas spodbujajo in motivirajo. Pomembno pa je tudi, da ne dovolimo, da nas strahovih razdvajajo. 

4. OSVOBODITE UPORNIKA V SEBI 

Vodnar nikakor ne mara biti zamejen. To bo čas, ko se bo potrebno znebiti družbenih norm in biti sam svoj. Pogumno ustvarjajte svoj edinstveni jaz. 

5. AKTIVIRAJTE SE NA PODROČJU HUMANITARNOSTI

V dobi Vodnarja se bomo več ukvarjali z humanitarnimi vprašanji in kolektivnim dobrim. Pogosto boste občutili potrebo, da se zavzamete za resnico in pravico. 
Aktivirajte se. 

6. POSVEČATJE SE TUDI ZNANJU O TEHNOLOGIJI

Vodnar je inovativen pionir, zato je zaželjen tudi vpogled v tehnološki napredek. Tehnologija spreminja naša življenja in lahko jo uporabimo tudi v svoje najvišje dobro. V naslednjih letih se bodo dogajali še veliki tehnološki napredki, pomembno je le to, da jih uporabimo za kolektivno dobro. 

7. SPREJMITE SPREMEMBE

Marsikaj se bo spremenilo v vas in zunaj vas. Sprejmite in zaupajte v spremembe ter v povsem nove poti. Spoznali smo, da po starem ne gre več, da smo primorani na življenje gledati drugače in se predvsem odločati drugače. Nepotrebne strukture razpadajo. Vzorce obnašanja bo potrebno zamenjati z novimi, bolj koristnimi.

Čas je, da najdemo globlji smisel. 

Da se odpravimo proti svobodi. Svoboda pa se seveda nahaja znotraj nas samih. 

Vir: lovesensa

Poglejte si še: