9 znakov, da skuša duša pokojnega navezati stik

Pogrešate pokojnega? Verjetno tudi on vas. Stik z dušami umrlih se lahko zgodi kjerkoli. Preberite, kako prepoznati komunikacijo z onstranstva ...

9 znakov, da skuša duša pokojnega navezati stik (foto: profimedia) profimedia
19. 2. 2021

1. Sanje

Med spanjem je naše nezavedno precej bolj dovzetno za vplive iz drugih svetov, obenem pa se tudi naša energija povzdigne na drugo vibracijo in zato lahko duše takrat z nami lažje vzpostavijo stik. Sanje o pokojnem, ki smo ga ljubili, so ponavadi dosti bolj žive od ostalih sanj in nam ostanejo v spominu tudi še čez dan. Ne bojte se takšnih sanj in bodite pozorni na sporočila v njih.  

2.  Vonjave

Voh je povezan s spominom. Kadar se pojavi duhovno bitje iz druge dimenzije, je običajno prisoten tudi vonj. Se vam je že kdaj zgodilo, da ste nenadoma zavohali parfum, ki ga je uporabljal/a ljubljena, zdaj že pokojna oseba? Ali pa je meni nič tebi nič zadišalo po njihovi najljubši hrani?

3.  Založeni ali premaknjeni predmeti

Včasih se zgodi, da predmeti sami od sebe izginejo iz običajnega mesta in jih nato najdete drugod v stanovanju. To je lahko dejanje duše umrlega. Največkrat gre za kak predmet, ki ga je pokojni uporabljal, ko je bil še živ, ali pa za predmet, ki vas spominja nanj.

4.  Pesmi

Včasih prejemamo sporočila preko glasbe. Lahko se zgodi, da med vožnjo v avtu opazite, da se je vrstni red na vašem seznamu predvajanja sam od sebe spremenil  ali pa, da se določen komad ponavlja – to je lahko znak, da vam želi varuh iz onstranstva prenesti nekaj pomembnega.

5.  Misli

Ali kdaj dobite preblisk - misel, ki ni vaša? Na primer: vozite bolj počasi! Ali pa: Ne vstopi na ta vlak! To ni delo vašega uma, pač pa dobrosrčen namig vam drage osebe, ki je zapustila fizični svet. Kako ločiti med vašimi lastnimi mislimi in vplivi duš, ki nas čuvajo? Dobronamerna sporočila iz onstranstva se slišijo kot nagovor in ponavadi niso v prvi osebi: »Zamudil boš,« namesto »Zamudil bom.«

6.  Prava oseba na pravem mestu

Ni naključje, da včasih kar na lepem spoznate nove ljudi, ki so vam pisani na kožo. Včasih se to zgodi zaradi posredovanja duš, ki skrbno bdijo nad vami in vam pošiljajo na pot prave osebe. To velja še posebej v časih, ko vam stvari ne gredo po maslu in potrebujete zaveznika … nenadoma se manifestira nov prijatelj, ki vas razume in podpira – to je delo od zgoraj!

7.  Med pogrebom

Parapsiholog James Van Praagh pravi, da se duše ravnokar umrlih pogosto udeležijo svojega pogreba, da preverijo, če so svojci v redu. Če začutite, zaslišite ali zagledate kaj nenavadnega med pogrebom, ste lahko pomirjeni – duša pokojnega je še vedno blizu in se je najverjetneje prišla poslovit.

8.  Hišni ljubljenčki

Živali na poseben način zaznavajo nadnaravno. Če opazite, da vaš pes maha z repom kar tako, je to morda zato, ker je prisotna duša umrlega, s katerim se je včasih igral. Če vaša mačka gleda nekam v nebo ali pa začne nenadoma mijavkati, pa ni lačna oziroma ne potrebuje nečesa od vas, najbrž vidi nekaj, česar vi (še) ne. Veliko ljudi poroča tudi o obiskih duš svojih umrlih hišnih ljubljenčkov, ki se največkrat manifestirajo z nepojasnjenimi zvoki. Če zaslišite lajanje svojega pokojnega psa, sprejmite lepo vest, da vas pozdravlja z drugega sveta.

9.  Obujanje starih navad

Včasih skušajo duše umrlih komunicirati preko navad, ki so se jih posluževali, ko so bili še med nami. Na primer: če je stari ata dosledno ugašal luči (da se ne bi porabilo preveč elektrike), lahko na enak način potrdi svojo prisotnost zdaj.

Prirejeno po: Counscious reminder

Preberite še: