Adrian Kezele: Djotiš analiza leta 2022 - to bo leto okrevanja in ravnovesja

Poglejmo si, kaj je pravi hrvaški učitelj džotiša in pisec duhovnih knjig, Adrian P. Kezele. 

Adrian Kezele: Djotiš analiza leta 2022 - to bo leto okrevanja in ravnovesja (foto: YouTube Adrian Kezele) YouTube Adrian Kezele
30. 12. 2021

Djotiš, vedska astrologija, ne napoveduje prihodnosti, pač pa ponudi karto poti in ne predvidevanj. Vsaki možnosti se lahko izognemo ali jo ublažimo. Vse je odvisno od naših odločitev in dejanj, pravi Kezele. 

"Leto 2021 je bilo leto izzivov. 2022 pa je leto okrevanja in ravnovesja. Pa bo res tako? To je odvisno od nas. Covid kriza trese svet in s tem naša življenja. Nismo še osvojili lekcij in učenj, ki bi jih morali. Začetek leta 2022 kaže na zapletene, težje postavitve. Trenutno se nahajamo v obdobju "kala sarpe"; 16. 12. 2021 - 24. 4. 2022. V teh mesecih gredo stvari lahko v katerokoli smer, težko je reči, v katero smer bodo šle. Prva dva meseca sta lahko zapletena, po prvih dveh mesecih se lahko pamet vrača tja, kjer mora biti. Retrogradna Venera se zaključi 29. 1. 2022, do takrat lahko opazimo povečano pomanjkanje empatije in podobno. Ni ravno bleščeče, a tako je. Luč na koncu tunela se pojavi že v drugi polovici februrarja. Marca se še bolj nakazujejo ublažitve napetosti. Z veseljem bi napovedal konec krize, vendar ne morem. V vsakem primeru bomo posledice teh časov čutili še nekaj časa. Najbolj ugodno/srečno obdobje pa naj bi bilo med 14. 6. in 13. 7. 2022.

Kdor se je sedaj odločil, v katero smer bo šel, se je odločil in si zabetoniral svojo pot. Nekateri pa se še niso povsem odločili in so pazljivi, njihova pot je še prilagodljiva. Znak neznanja je običajno ta, da nedko pravi, da vse ve.

Vse, kar je bilo dosedaj nevidno in skrito v ljudeh, se je sedaj zaradi krize dvignilo na površje. Razdvajanje ljudi zagotovo ni rešitev, pač pa ta proces samo podaljšuje. Še je čas za spremembo, vendar ga je zelo malo." 

Adrian je izdal tudi Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu ravnovesja in okrevanja, KAŽIPOTI 2022. Priskrbite si ga lahko pri založbi Chiara.

Avtor je razbral, da bosta konec leta 2021 in začetek leta 2022 še zaznamovana z dogodki, kakršni so se zvrstili v minulih dveh letih; sledila pa bo priložnost za preobrazbo, povezovanje, ljubezensko igrivost, vzpostavljanje pretrganih povezav na novih temeljih ter za veliko sočutnega razumevanja, da smo vsi Eno. 

Vsako od obdobij je pospremljeno z nasveti za delovanje ter s predlogi za preprosto ravnanje, ki bo v vaše življenje vneslo novo pozitivno energijo. V tem smislu so Kažipoti 2022 praktičen vodič za osebni razvoj in uspešno življenje.

Oglejte si tudi Sensa pogovor, v katerem djotiš svetovalka Tina Pipan razloži, kaj nas čaka v letu 2022 in kaj je sedaj izjemno pomembno: