Astrologinja: Zelo močan mlaj in mrk sta pred nami

V torek se dovrši mlaj in hkrati sončev mrk, ki aktivira močne in posebne nove začetke. 

Astrologinja: Zelo močan mlaj in mrk sta pred nami (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2022

Zelo močan mlaj in mrk sta pred nami, čeprav je sončev mrk delni, a se soncu in luni pridruži še Venera in Južni vozel. Naslednji dan pa Uran takoj preveri, koliko smo trdni v svojih odločitvah, ki so se dogajale predvsem od avgusta dalje.

Luna ni ravno ni srečna tukaj, to je njena stopinja padca, ki lahko ponazarja padec imunskega sistema, psiha lahko deluje nemirno in skratka je "tečna". Vse to se lahko odraža že danes, ampak v vsem tem je tudi ena "čarobnost".

Kot da nas planetarne energije želijo obvarovati neke notranje panike in zaskrbljenosti, se vključi neka čarobna nit, ki želi, da jo zagrabiš in se povlečeš iz luknje nizkih vibracij, "čudnih" razmišljanj in pesimističnih pogledov.

Poglobljeno delo na sebi je aktivirano s tem mlajem. Naredi spremembo, da končno izstopiš iz nečesa starega, preteklega in preživetega.

Vztrajnost pri neki osebni odločitvi je tu zelo pomembna, ker te ta mrk popelje iz pepela v novo življenje ravno s pomočjo notranje spremembe, ki jo narediš.

Spremeni neko navado, delovanje in mu dodaj malo čarobnega prahu optimizma, vztrajnosti, ambicije in volje. Nagrada lahko pride že konec januarja, nekomu februarja, nekomu pa od aprila dalje...

Vodni znaki (rak, ribi, škorpijon) imajo velike možnosti spremeniti način delovanja glede partnerskih odnosov, mogoče končno odpreti srce za nekaj novega.

Zemeljski znaki (bik, devica, kozorog) dodajajo v spremembo tudi zaupanje v lastno vrednost in lastno varnost.

Zračni znaki (dvojček, tehtnica, vodnar) se odpirajo novim zadevam glede službe, osebnih prepričanj in financ.

Ognjeni znaki (oven, lev, strelec) pa lahko sedaj zamenjajo dosedanji način delovanja glede zdravja in glede bivalnih prostorov - kje živim, kako živim, kam bi šel in zakaj ravno tja. 

To so seveda neke splošne smernice za znake in podznake, a samo osebne astrološke smernice pokažejo, kaj res osebnega se komu aktivira.

Vir: Sonja Šmit 

Več o trenutnem obdobju mrkov preberite tukaj >

Preberite si še: