Vstopamo v obdobje MRKOV - čas hitrih transformacij!

Pred nami je sezona mrkov, zelo transformativen čas! 

Vstopamo v obdobje MRKOV - čas hitrih transformacij! (foto: profimedia) profimedia
23. 10. 2022

Mrke si lahko predstavljate kot portale, ki vas hitro pripeljejo do naslednjega poglavja evolucije vaše duše. Med mrki smo ponavadi podvrženi nenadnim spremembam, ki lahko korenito spremenijo naše življenje.

Če je v vašem življenju potrebna sprememba, vam bodo mrki lahko prinesli most, na katerega ste čakali.

Obdobje mrkov običajno prinaša dva mrka, ki delujeta skupaj v tandemu. Njihova energija je tako močna, da jih običajno občutimo že mesec dni pred samim mrkom.

V tokratni zadnji sezoni mrkov za leto 2022 imamo dva mrka, delni sončev mrk, ki nastopi 25. oktobra in popolni lunin mrk, 8. novembra. Oba delujeta v povezavi z mrki, ki smo jih imeli v začetku leta v aprilu in maju. Morda bomo opazili teme, ki se vračajo iz tega časa. 

Čeprav se ta zaspis osredotoča na prvi mrk v nizu, sončev mrk, se zdi nekoliko težavno ločiti njegovo energijo od luninega mrka krvave lune v novembru. Krvava luna bo sicer veliko bolj intenzivna in lahko zaduši nekatere mehkejše energije, ki jih prinaša oktobrski sončev mrk.

Sončev mrk pade v znamenje škorpijona, je delni mrk in predstavlja uvod v energijo mrkov. Delni mrk bo viden tudi iz Evrope. 

Sončevi mrki vedno padejo na čas mlaja, zato so portali novih začetkov. Odpirajo vrata in lahko oblikujejo nove energijske poti, po katerih lahko potujemo. Njihova energija nas lahko spomni na to, kaj je naša duša prišla sem doseči.

Ob sončevem mrku se lahko začnemo počutiti navdihnjene in si morda želimo zasaditi nova semena ter začeti novo poglavje v svojem življenju.

Ko sončev mrk pade v znamenje škorpijona, se lahko povezujemo z višjo ravnjo naše duše, razumemo sebe na globlji ravni in odluščimo nekatere plasti, da razkrijemo novo resnico.

Ker je Venera v tem času zelo aktivna, lahko to energijo sončevega mrka uporabimo za dajanje in prejemanje ljubezni v naših življenjih ter za razmišljanje o tem, kaj resnično cenimo. Morda bomo lažje ljubili, dajali ali se osredotočili na tisto, kar nam je resnično pomembno.

Pod to energijo, ki širi srce, lahko celo pridobimo jasnost, ki je potrebna za pomoč pri krmarjenju s kakršnimi koli izzivi v naših odnosih. Lahko se odločimo, da naše srce ne želi več biti vpleteno v določeno dinamiko, ali pa ugotovimo, da je naše srce pripravljeno odpreti in se premakniti v naslednje poglavje.

Pod to energijo boste morda intuitivno razumeli, kako spremeniti način pristopa k delu na sebi. 

Vedite, da je na vaši strani kozmična podpora, če želite prebiti nekatere zidove in ovire, da lahko potujete globlje vase.

V času sončevega mrka lahko tudi čutimo potlačeno žensko energijo, ki se dviga in hrepeni po tem, da bi jo slišali, občutili in izrazili. Utelešenje ženske energije nam pomaga, da se počutimo lepo v svoji koži, pomaga nam hraniti našo ustvarjalnost in aktivira naše naravne sposobnosti sočutja.

Sončev mrk v znamenju škorpijona nas bo prav tako spodbudil k razmišljanju o tem, kako pomembne so naše povezave z drugimi in kako pomembno je graditi in biti del skupnosti.

Če ste se v zadnjem času počutili izolirane, je ta sončni mrk pravi čas za sajenje semen za privabljanje podobno mislečih ljudi v svoje življenje. 

Mrki torej nosijo lastno moč, ki nam pomaga, da se premaknemo tja, kjer moramo biti, tako da lahko izkoristimo to priložnost, da se usedemo, prepustimo toku in zaupamo vsemu, kar nam vesolje prinese na pot.

Vir: foreverconscious.com