Avgust 2022 prinaša močne energije

Poglejmo si, kaj je o mesecu avgustu zapisala numerologinja Lili Sorum. 

Avgust 2022 prinaša močne energije (foto: shutterstock) shutterstock
1. 8. 2022

ŠTEVILO 8 OBLJUBLJA MOČNE ENERGIJE

Število 8 je kot konjenica. Prinaša okrepitve. Le od nas pa je odvisno, ali bo naša karavana nekontrolirano oddirjala v nepoznano in nevarno, ali pa bomo uporabili močne energije, da bi se končno drznili premakniti preko tistega, kar menimo, da zmoremo.

MENITE, DA ZMORETE ali, da NE ZMORETE? 

Obakrat imate prav

V teoriji vemo, da je vse izbira nas samih. Vemo, da, če ne poskusimo, ni možnosti za uspeh. Pa vseeno se še vedno zgodi, da obupamo brez poskusa. Seveda smo le ljudje in vse nas je včasih strah. Pogum ni odsotnost strahu temveč delovanje kljub strahu. Zaupajte, da zmorete tudi, kadar ni uradnega potrdila s strani vesolja, da je temu tako.

MEJE ZNOVA V OSPREDJU

A tokrat bodo povezane s tveganjem. V pozitivnem smislu nas bo življenje bodrilo, da naj si končno drznemo biti kdor smo, v negativnem pa to lahko pomeni, da bomo deležni prehajanja naših lastnih meja. Torej, osebe, katerim smo zaupali, bi lahko prenehale upoštevati naše meje. Morda si bo nekdo mnogo preveč drznil. Namen tega je prepoznavanje vaših vrednost in preverjanje odziva v dejanski situaciji. Mnogokrat menimo, da bi se znali postaviti za sebe, nato pa se najdemo v situaciji, v kateri smo predolgo časa prijazni, v kateri morda ne razumem pravega ozadja tuje prijaznosti in podobno. 

POSTAVITE SEBE NA ENAKOVREDNO MESTO

Med seboj si nismo enaki, smo si pa enakovredni. Ne postavljajte se na prvo mesto, niti ne na drugo. V določeni situaciji boste morda uvidevni, v drugi bodo drugi uvidevni do vas. A v veliki sliki življenja smo si enakovredni. Nikogar zatorej ne postavljajte na piedestal. Nikomur ne predajajte svoje moči v roke. 

MOČ TRKA NA VRATA

Število 8 (osmi mesec) prinaša močne vibracije, zato govorimo o času opolnomočenja. Seveda nas zato čakajo zanimive situacije, v katerih se bomo lahko izkazali. Če bi nam vse padlo v naročje, bi se le stežka naučili manifestiranja in še težje bi prepoznavali svoje darove in talente. 

SKRIVNOST LEŽI V HARMONIJI

Vse v naravi stremi k harmoniji. Noč in dan, dobro in slabo, začetek in konec. Ni svetlobe brez teme in obratno. Ne moremo kar zradirati tistega, kar nam ni všeč, saj ima svoj namen. Uravnovešajmo ekstreme v svojem življenju. Spomnimo se, da srednja pot vedno obstaja. 

NE RAVNAJMO NEPREMIŠLJENO IN UPORNIŠKO

Energije meseca bi lahko prebudile malega upornika v nas. Ne ravnajmo impulzivno ali celo nevarno do sebe, niti do okolice. Ne odločajmo se za nekaj iz principa, temveč zato, ker je to naša prava pot. Ne ''bockajmo'' se z vsakim mimoidočim dražljajem. 

VARNI STE

Pravzaprav ste varni. V resnici ste na pravi poti, ker ste na poti sebe. Zaupajte v sebe. Zaupajte v življenje. 

Predvsem pa: ŽIVITE SEBE!

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite še: