Avgusta bo veliko priložnosti za PREMIK

Astrološka napoved za ta čas. 

Avgusta bo veliko priložnosti za PREMIK (foto: pexels) pexels
4. 8. 2021

Avgust mesec nosi v sebi note priložnosti. Kar veliko bo v tem mesecu priložnosti za premik v neko novo stanje.

Vremensko zna ta teden pa tudi naslednji mičken pokazati zobe in "čudno moč", ki ni ravno po volji poljedelcem in vrtičkarjem. Uran je pač "muhast" in sproži nepripravljenosti na neke vremenske dogodke. Danes, v soboto in naslednji torek so planetarno zanimivi dnevi, ki sprožajo nemir v naravi pa tudi v kolektivu, osebno doma ali pa v službi. Dobro se je izogniti konfliktu.

Mlaj v levu imamo v nedeljo. Na eni strani se nekaj zaključuje do nedelje, na drugi strani se pa že sproža in sestavlja, da bi po mlaju na novo zaživelo - osebno in kolektivno.

Bistvo je ostati pogumen, osredotočen - v fokusu, pa tudi v notranji volji in moči.
Vedno pravim, da tekme ni konec, dokler ne zažvižgajo, da je konec. Torej velja vztrajnost do zadnje sekunde. Pa niti ni potrebe biti napadalen, samo v dejstvih in v toku notranje energije. Tako kot reka, ona ima svoj tok in teče. Če ji nastaviš oviro, se ne ustavi, ampak vztrajno išče pot, da teče naprej, pa če dela še takšne ovinke zaradi ovir, ona teče...

V tem mesecu imamo kar nekaj sprožilcev junijskih mrkov, še posebej naslednji vikend okoli 15. avgusta, kjer se bo zopet nekaj oviralo in pogovarjalo o ovirah, a hkrati se bo tudi nekaj sprožalo (upori, revolucije, protesti).

22. avgusta pa imamo polno luno zopet v vodnarju, ki je sprožilec za kolektiv.

Pijte dosti vode te dni pred mlajem, naj se prečiščujejo misli, um in telo. Tudi kakšen čaj mete, melise, šipka ali hibiskusa je priporočljiv.

Naj se manifestira vse dobro in v najvišje dobro.

Sonja Šmit