Čas mrkov: Na varnem si!

Ko gre za Lunin mrk, je Zemlja točno med Soncem in Luno in s senco smo dobesedno soočeni.

Čas mrkov: Na varnem si! (foto: pixabay) pixabay
18. 11. 2021

Soočenje s senco sproži spremembo notranje energije. V zunanji realnosti vsakega posameznika se enostavno mora izraziti še fizično, kajti Vesolje tako funkcionira, pa če to hočemo ali ne. Zdaj to doživljamo kolektivno, čeprav vsak na svoj način. Zunanja odslikava notranjega je v domeni Stvarstva, ne nas, zato nas v tem obdobju prosi, da mu to zares dopustimo in um damo spat.

Morda imaš občutek, da si v tem obdobju sam-a, vendar nisi.
Bitje, ki občuti bolečino in nemoč, je samo tisti človeški del tebe, ki je bil iz kraljestva duš poslan naprej, da se sooča s svetom. Na varnem si, čeprav se ti morda zdi, da bo brezsmiselno bolelo še v nedogled.
Pa ne bo. Uskladilo se bo prej ali slej, le ne izpusti sebe.

Si ključna oseba, ki te mora držati, saj to najbolje zna. Že vse življenje je s tabo.
Raztreščeni koščki srca bodo pobrani in znova sestavljeni samo iz tistih, ki so bili resnično tvoji, le zato, da bi lahko še ti sam-a videl-a, kakšen-a je bilo zamišljeno, da hodiš po svetu. Saj veš, kako pravijo: razpoke so vmes zato, da svetloba lahko prihaja noter in žari navzven.

Občutek praznine je vstopna točka za višji nivo. Posoda se čisti. Prostor se pripravlja. To se lahko zgodi samo v "zatemnitvi". Izklopi um. Kar se pripravlja, ima moč, da preseže vse okvirje analitičnega predvidevanja in lahko pomete z vsemi dosedanjimi prepričanji.
Dovoli si to sprejeti in blagosloviti na nivoju nezavednega. Sprejmi ta mrk in ne razmišljaj preveč. Samo preživi, ker je vredno.
Vredno je!

Silva - Srebrna Puščica

Povzeto iz članka: Čas MRKOV: Ko razpadaš na koščke, JE VREDNO PREŽIVETI

Več o luninem mrku si lahko preberete TUKAJ.