Današnja polna luna je zelo MOČNA (in nosi s seboj tudi zdravilno moč)

Kaj je o današnji polni luni zapisala astrologinja Sonja Šmit? 

Današnja polna luna je zelo MOČNA (in nosi s seboj tudi zdravilno moč) (foto: pixabay) pixabay
1. 10. 2020

Polna Luna v Ovnu je zelo močna in njeno delovanje se povezuje z vsemi planeti, ki sedaj nastopajo kot glavni "krivci" za trenutna dogajanja. 

Mars bo v oktobru glavni igralec planetarnega orkestra. Gospodič Mars se giba retrogradno (v ovnu) in se bo "zaletaval" v vse planete kot po tekočem traku.

Največji vpliv bo imel vse do 20. oktobra, potem naredi odmor in od 27. oktobra zopet en naval energije, ki bo trajal skoraj do konca novembra.

Kaj želi povedati? Da se nastopaško obnašanje ne bo izšlo. Pa naj gre za politika, zdravnika, učitelja, odvetnika ali pa za čisto preprostega človeka.

Ta polna luna nosi s seboj zdravilno noto: pozdravi in celi lahko travme iz otroštva, ki bodo izjemno butale na površje. Nekomu na osebni ravni, nekomu pa na poklicni.

Ljudje bodo revoltirani, nemirni, situacije bodo marsikje na osebni ravni na trenutke nevzdržne za kakšnega posameznika ...

Sodelovanje za dobrobit človeka je izhod, ne kritika in sovraštvo, pač pa ravno nasprotno.

Globalno so tile dnevi turbolentni. Nato pa se še Merkur v sredini oktobra obrne v retrogradno gibanje.

Vso to turbolenco podkrepi še ena polna luna v oktobru - na noč čarovnic. Torej, dve polni luni in en mlaj. Energija, ki je trmasta, jezna, nemirna, na trenutke tudi destruktivna.

Zato po pameti dragi človek, nič te ne more tako ustaviti kot lastni strah. Ravno ta strah, ki izvira iz tebe, na zunaj dela "bum efekte". Razmisli najprej o sebi, o svojih odzivih in koliko zgleda ti sam daješ drugim.

Kaj pa, če predrugačiš, dragi človek, in končno začneš biti ponosen na svoja dejanja? Da končno zaživiš celotnega sebe? Kaj, če končno začneš imeti tudi sebe rad, in zraven vse svoje kilograme, frizure, akne in celulite...

Kaj, če končno širiš zadovoljstvo in veselje, ker je sosedova trava zelena, in ker so mu jabolka dobro obrodila? Kaj, če bi se končno začel širiti ta cunami zadovoljstva in obilja vsega dobrega? To bi potem bila prava luna v ovnu, ki kaže dobre nove korake in začetke. Dobra energija bi kar šibala naokoli. 
Kaj, če bi tako zvesto verjel v dobro, v ljubeče, v obilje in v velikodušnost? Poskusi, ker je skrajni čas, da se cunami dobrega zažene.

Bodi kot orel, ki ga vrana kljuva. On ne ropota in se ne izmika, samo mirno razpre krila in se začne dvigovati vse višje in višje, vrana sama odpade, ker ji zmanjka zraka, s tem pa tudi moči.

V karti Slovenije ravno zdaj in naslednje leto dni, skozi področje, kjer je označen narod naše domovine, prehaja Južni vozel. Kaj želi povedati in nas naučiti? Da narod doživlja svojo karmo, ter da je čas, da se miselnost spremeni: še posebej narodna folklora, ki se ji po domače reče "fovšija" oz. nevoščljivost naj odleti in naredi prostor pravim vrednotam, po katerih je nek narod prepoznaven. V imenu imamo "sLOVEnija". No, pa jo dajmo že enkrat dejansko začutiti.

Prenehaj kopirati. Bodi AVTENTIČEN. Tudi to govori polna luna v ovnu.

Sonja Sonček Šmit