Napoved za december, ki nas bo opominjal na …

December, zadnji mesec turbulentnega leta 2021, nas bo opomnil, da je življenje čudež in, da ste vi, da prav VI, posebni. Seveda pa se bo ''pozanimal'', česa smo se naučili z zadnjih dveh letih.

Napoved za december, ki nas bo opominjal na … (foto: profimedia) profimedia
1. 12. 2021

Obdajajo nas močne energije

Zato najprej opozorilo: stran od negative! Bodite pozorni, o čem pravzaprav razmišljate, čemu namenjate svojo pozornost, čas, denar, trud, naklonjenost… Tudi kadar se tega ne zavedate. Veliko minut na dan mine brez, da bi bili polno čuječi. Zjutraj smo še malo zaspani, zvečer utrujeni, vmes v naglici in kaj hitro se zgodi, da gredo naše misli na ''tovarniške nastavitve''. Bodite konstruktivni tudi kadar vam misli odtavajo po svoje, torej: ko stojite v vrsti, med umivanjem zob, tuširanjem, nanašanjem ličil, ko ste v dvigalu ali hodite po stopnicah in tako naprej. Usmerjajte svoje misli v pozitivno smer, uporabljajte afirmacije in se vedno znova poravnajte z zaupanjem v lepši jutri.

Odločnost vodi v odličnost

Saj poznamo rek, da noben veter ni ugoden za ladjo brez smeri, ali pa tisto v pristanišču. Bolj kot boste odločni, bolj boste odlični v lastni rasti. Leto 2022 bo intenzivno. Gradimo za generacije, ki prihajajo. Že res, da to počnemo vsak dan, a sedaj stopamo v še posebno pomembne energije. Kar boste v 2022 izbrali, boste obdržali, četudi bi si premislili.

Prava vrednost in vrednote srca

Stopamo v praznični čas. Naj nas opomni, da prava dragocenost ne leži v dragih darilih, temveč v času, ljubezni in povezanosti med nami. Naj nas praznični dnevi ne oddaljijo še bolj, temveč naj nam pomagajo premostiti naše razlike. Praznujmo Življenje, ne darila. Podarimo Ljubezen, strpnost, pomoč in podporo, razumevanje in sprejemanje, predvsem pa: sebe. Svoj čas, naklonjenost in nasmeh. Ustavimo se. Objemimo. Prisluhnimo. Bodimo s starejšimi, igrajmo se z mlajšimi. Darila kupujmo lokalno, pri tistih, ki se v teh časih še težje preživijo. Naj obdarovanje ne postane tekmovanje, kdo je podaril več. To ni obveznost. Najboljše darilo, tudi najbolj skromno, je tisto, ki nariše nasmeh na obraz. Ne pozabite obdarovati tudi sebe: bodite nežni do sebe in si prisluhnite. Tistim, ki jih imate radi, jim to povejte, jih objemite.

Priprave na mojstrsko leto 2022

Pred nami se odpira nova, odgovorna pot. Razklani smo tako in drugače, zato je sedaj še toliko bolj pomembno najti srednjo, zrelo, dobro pot.  Prehajamo v zelo drugačne energije, ki nas bodo postavile na realna tla že zelo zgodaj v letu 2022. 

Izbirajmo dobro in zrelo zase, odraslo in odgovorno do vseh, tudi tistih na drugem koncu sveta. Resnično smo vsi povezani in vsak izmed nas je mojster sebe. Ne pozabimo tega!

Postavite si zrele, odrasle in pa odgovorne cilje

Zdaj je čas za postavljanje ciljev, saj nas obdaja energija števila 8. Bodimo pustolovski, a obenem temeljiti. Postavite si nove, mojstrske cilje, na vseh področjih življenja. Naj december ne mine brez da bi objeli sebe, svoje drage in pomagali tistim, ki to potrebujejo.

Želim vam lep praznični čas, ki naj nas opomni kako zelo dragoceno je življenje in, da tudi v najbolj temnih dneh lahko najdemo nekaj, za kar smo hvaležni. Jaz sem hvaležna za vas.

Napoved je za vas z Ljubeznijo napisala avtorica, tv voditeljica, numerologinja, svetovalka in borka za človekove pravice ter okolje, Lili Sorum

www.lili.sorum.com

Poglejte si še: LJUBEZENSKI horoskop za DECEMBER