Duhovni pomen piskanja ali zvonenja v ušesih

Ali kdaj zaznate piskanje v ušesih? Preberite si možne pomene. 

Duhovni pomen piskanja ali zvonenja v ušesih (foto: pexels) pexels
23. 1. 2021

Kaj pomeni, ko tu in tam zaslišite piskanje v ušesih? 

Seveda ne govorimo o resnih fizičnih/zdravstevnih težavah, o neprijetnem tinitusu, o poškodbah ušesa in sluha, piskanju kot posledici stresa ali izpostavljenosti hrupa itd. Če imamo resne težave s piskanjem v ušesih, obiščemo zdravnika. 

Govorimo zgolj o piskanju v ušesih, ki se pojavi občasno tistim, ki so bolj občutljivi in senzibilni, v posebnih stanjih zavesti in ga v duhovnih krogih povezujemo s frekvencami, ki jih s prostim očesom ne vidimo. To piskanje se pojavlja zgolj občasno za kratek čas in ni tako neprijetno, nelagodno ali boleče. 

Ko zaznate piskanje v ušesih, postanite pozorni, ali se piskanje dogaja istočasno v obeh ušesih ali morda le v enem. Pri piskanju, ki ga bomo tokrat opisali, gre običajno zgolj za eno uho. Bodite pozorni tudi na to, ali so toni visoki ali nizki, kasneje bomo razložili, zakaj. 

Skratka, čisto mogoče je, da zaznavate nekaj izven vašega vidnega polja oz. zaznavate višje frekvence bodisi okoli sebe ali v sebi. 

Pogosto se piskanje v ušesih povezuje z duhovno rastjo oz. se lahko pojavi, ko zvišujete svoje lastne frekvence in se vaši čuti izostrijo ter postajate vedno bolj dovzetni za zaznavanje frekvenc. Vaša intuicija se prebuja in krepi. 

Lahko je to tudi znak, da se morate v tistem trenutku zbrati in postati bolj pozorni nase, na to, kaj se dogaja v vas, da torej preusmerite pozornost vase. 

Kaj se dogaja v vas, kakšne občutke čutite, kje v telesu, kaj v tem trenutku potrebujete? Dobro je v tistem trenutku vzpostaviti dialog s samim seboj. 

Če vam piska v ušesih med meditacijo je to lahko znak, da se vaša vibracija zvišuje oz. da prehajate v stanja višje zavesti. V nekaterih primerih pa lahko tudi prehajate v nižja stanja zavesti, če ima piskanje nizke tone. 

Nekateri tudi pravijo, da je piskanje v levem ušesu povezano s tem, da v tistem trenutku nekdo nekje govori o vas... 

Poglejmo si, kakšna je lahko razlika med piskanjem v desnem ali levem ušesu. 

DESNO UHO

Desno uho je bolj dovzetno za prejemanje sporočil iz višjih ravni zavesti. 

Morda vam poskuša kakšna duša, vodnik ali entiteta kaj prišepniti na uho? Bodite odprti za sporočila. 

Višji toni piskanja so lahko povezani z dogajanjem v višjih čakrah (denimo kronska čakra), ki so povezane z virom ali bitji na višjih ravneh zavesti.  

Nižji toni piskanja pa so lahko povezani z nižjimi čakrami - centri preživetja. Zato so lahko znaki stresa in anksioznosti. 

Hitro in glasno piskanje je pogosto opozorilo, da presumerite pozornost nase in na to, kar v tistem trenutku počnete. 

LEVO UHO

Zvonenje v levem ušesu pa je bolj povezano z vašimi notranjimi energijami, ki se spreminjajo oz. z vašim lastnim energetskim poljem. 

Višji toni so lahko povezani z vašim vstopom v višja stanja zavesti. 

Nižji toni pa lahko nakazujejo na stresne in negativne energije, ki vam znižujejo vibracijo in v vas povzročajo neravnovesja, katerih rezultat je piskanje v ušesih. 

Glasno in hipno piskanje pa prav tako kot pri desnem ušesu služi kot opozorilo, da bodite bolj pozorni.  

PISKANJE KOT ZNANILEC SPREMEMB

Lahko pa je zvonenje znanilec prihajajočih sprememb v vašem življenju. Spreminjate se na vseh nivojih, piskanje ali zvonenje v ušesih je tako znak, da spreminjate svojo lastno vibracijo. Ker ste občutljivi na energije, zaznavate subtilne energetske spremembe v svojem fizičnem in eteričnem telesu. 

Piskanje v duhovnem smislu torej ne predstavlja slabe stvari, gre za informacije o vašem energetskem stanju.

Če se boste povezali s seboj, lahko prepoznate to pomembno zvočno sporočilo. 

Povzeto po: yourtango.com, crystalclearintuition.com

Poglejte si še: