Je mlaj v raku res "nora luna"?

10. 7. 2021
Deli
Je mlaj v raku res "nora luna"? (foto: pixabay)
pixabay

Pogljemo si, kaj je zapisala astrologinja o tokratnem mlaju. 

Pa je tukaj mlaj v raku. Znamenje, ki spodbuja družino, dom, občutek varnosti, korenine - kdo smo. To je znamenje, ki spodbuja čustva in se odziva zelo čustveno.

Nekdo me je včeraj vprašal, če je ta mlaj res "nora luna". Vsaka luna je "nora" , ker luna neposredno vpliva na vse nas, samo da pri nekaterih na zdravje, pri enih na počutje, nekoga pa aktivira na nekem področju, da se premakne iz točke 0 v točko akcije.

Ta lunin mlaj v raku ozavešča korenine in dodaja vprašanja , kje imaš čvrste korenine. Je to partnerski odnos, služba, finance, odnos do nečesa ali nekoga? Predvsem pa, kaj te dela varnega, kdo ali kaj točno ti daje občutek varnosti?

Najdeš svoj najšibkejši člen in ga začneš utrjevati. Nekdo počasi, nekdo pa zelo aktivno.

Pomočnik tega mlaja je Uran. Dodaja nepričakovane preobrate, vpoglede in zelo močne genialne zamisli. Mislim, da smo v obdobju, ko jih dejansko potrebujemo. Mislim na pozitivne spremembe, ki delujejo v najvišje dobro vseh, ne samo posameznikov.

Marsikomu se v naslednjih dneh, enim pa že v preteklih dneh, pojavi tiščanje v trebuhu. To je direkten znak, da je treba nekaj prečistiti, predrugačiti v svojem načinu dojemanja, sprejemanja, v načinu sodelovanja, povezovanja...

Kaj točno so tvoje vrednote in kako točno se odzivaš na zadeve, ki ti predstavljajo neko vrednost.

Ta mlaj spodbuja nove korake in namere. Kje si najbolj občutljiv, kaj točno te najbolj "žuli"? In ker je rak vodni znak, ga najbolj "žulijo" odnosi.

Želiš živeti dobro in v radosti ter v notranjem zadovoljstvu? Potem ne moreš delovati proti sebi, zatirati in tlačiti svoja prava čustva, misli, svoj način dojemanja. Potrebno se je začeti izražati, namesto da skrivaš sebe in svoje potrebe. A ni potrebno niti skrivati svojih pomankljivosti, ampak se spodbuditi, da okrepiš svoje prednosti.

Prenehaj iskati samo pomankljivosti - svoje ali od nekoga drugega - najdi svoje prednosti svoje ali od nekoga ali v nečem, in iz te točke ustvarjaj korake. Pridobi vse informacije, ki jih potrebuješ za nek korak. Res je, da tudi slepa kura najde zrno, ampak pri vseh možnostih, ki jih življenje trenutno ponuja, ni potrebe, da nisi zase informiran, ker zmede je že več kot preveč.

Kar se zdravja tiče, so trebušni del in pa kolena najbolj izpostavljena zadeva (želodec, črevesje, slinavka, vranica), zato jih podpri. Namesto pečene hrane spodbujaj sebe s kuhano zelenjavo. Daje lahkotnost, spodbuja prebavo, dodaja potrebne vitamine in minerale ter prečisti črevo, ki so naši drugi možgani. Tudi kakšen dober probiotik nikomur ne bi škodil, kvečjemu ojačal črevesno floro.

Pijte dosti vode, ampak tudi na magnezij ne pozabiti, ta je v teh toplih dneh zelo priporočljiv. Tako kot lubenica, ki te nahrani, posladka, odžeja in pohladi. Pa še ledvička spodbudi, kar pomeni, da tudi 1. čakro spodbudi k delovanju.

Zapomnite si, najtemnejše je vedno pred svitom. Najtemnejše je vedno, ko si v občutku strahu in ne vidiš poti. Izstopi samo s korakom k rešitvi, išči rešitev iz zagate in s tem se začne energija premikati in to je tisti prvi korak, ki je tako prepotreben.

Sonja Šmit

in preverite še katera 3 znamenja bodo MLAJ preživela bolj umirjeno

in katera znamenja bodo najbolj močno občutila tokratni MLAJ